duminică, februarie 06, 2011

Sfarsitul primului semestru

Vinerea trecuta (mai bine zis miercuri sau joi :D ) s-a incheiat primul semestru al anului scolar 2010-2011. Cu aceasta ocazie ne-am bucurat de o scurta vacanta de o saptamana.

Acest moment este unul potrivit si pentru "a trage linie" si a vedea ce am realizat in acest semestru. Cu ajutorul profesorilor, sau independent, am reusit sa organizam o serie de activitati mai mult sau mai putin reusite:

Let's do it Romania
Pe 25 septembrie 80 de elevi si profesori au participat la actiunea nationala de ecologizare ce s-a desfasurat simultan in toate localitatile. Mai multe aici.

Demonstratie dresaj canin
Pe 2 octombrie, Politia Municipiului Motru, ne-a prezentat o demonstratie de dresaj canin si o parte din dotari. Mai multe informatii aici.

Let's put our hands together
Spectacol organizat de clasa a XI-a E, in sprijinul lui Moldoveanu Andrei Cristian, ce sufera de Leucemie limfoblastica acuta. S-a reusit strangerea unei sume impresionante ce i-a fost donata lui Andrei pentru continuarea tratamentului. Mai multe aici.

MISS BOBOC 2010
Traditionalul spectacol a avut loc pe 13 noiembrie 2010 si a fost organizat de clasa a XI-a E. Mai multe informatii aici.

Campionatul de Fotbal
Organizat pe 27-28 noiembrie de Catedra de educatie fizica; A fost castigat de clasa a X-a B. Mai multe aici.

Anotimpul din noi - Concurs de eseuri si fotografii
Organizat de Consiliul Elevilor(C.E.) impreuna cu Catedra de Limba Romana (R. Marin, A. Vilceanu, R.I. Olariu). Mai multe informatii aici

Actiune Umanitara
Organizata de clasa a X-a A in luna decembrie; Acestia au impartit daruri copiilor de la un centru de copii cu handicap din Tg-Jiu.

Zambete de Craciun
Organizat pe 17 decembrie de clasele IX A, XI E, XII A; Impreuna am adus zambetul pe fetele a cel putin 140 de copii. Mai multe informatii aici .

Trupa de teatru
Trupa de teatru si-a continuat colaborarea inceputa cu Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Targu Jiu, avand in continuare rezultate remarcabile. Mai multe informatii aici.

Ziua de Film
Organizat de C.E.; Proiectarea de filme alese prin vot pe blog. Pana acum au avut loc 5 editii. Mai multe informatii aici.

Club de desen
Organizat de C.E.; intalniri periodice alaturi de doamna profesoara Ana Motreanu. Mai multe aici.

Intalnire Alexandra Filip
Organizat de C.E.; Pe 10 Ianuarie, ne-a vizitat Alexandra Filip, studenta la Jacobs University Bremen din Germania. Mai multe aici si aici.

Concursul Euroscola
Un grup de 24 de elevi coordonat de profesorii Constantina si Nicolae Negrea a obtinut locul 8 la Concursul National "Euroscola" organizat de Parlamentul European. In urma acestei clasari vor participa la Zilele Euroscola de la Sediul Parlamentului European din Strasbourg. Mai multe aici.

Blogul Consiliului Elevilor
Blogul prezinta activitatile din scoala noastra dar si o multime de informatii utile adolescentilor: diverse oportunitati(concursuri, burse), povesti de succes, idei ce merita impartasite, scurt metraje si filmulete motivatoare. In acest moment, blogul are peste 15.000 de vizualizari de pagina.

Despre alte activitati puteti afla mai multe de aici.

Am continuat sa ne pregatim pentru olimpiade si sa avem reusite; vezi aici si aici. Avem incredere ca pe viitor vor veni si alte rezultate.

Activitatile noastre au fost mentionate in media locala si nationala; vezi aici.

A fost un semestru in care impreuna am reusit sa facem lucruri frumoase. Le multumim tuturor care au facut posibile aceste lucruri. De asemenea, va rugam ca pe viitor sa fiti cat mai multi alaturi de noi, pentru ca in acest semestru am aratat ca se poate ! Chiar daca nu toate au fost chiar asa frumoase cum ne-am fi dorit, este clar ca daca vom continua sa ne plangem de sistemul educational din Romania fara sa facem nimic pentru a contribui la imbunatatirea lui, lucrurile nu se vor schimba.

Un comentariu: