luni, februarie 07, 2011

"Inventeaza-ti Viitorul!" - Burse pentru elevi si studenti

Fundatia Dinu Patriciu deruleaza pentru cel de-al patrulea an consecutiv programul national de burse pentru elevi si studenti “Inventeaza-ti viitorul”. Fundatia ofera lunar, pe durata intregului an scolar sau universitar, 5.000 de burse pentru liceeni, 500 de burse pentru studenti si 100 de burse lunare pentru studentii din Republica Moldova care studiaza in Romania. Cuantumul unei burse pentru liceeni este de 200 de lei pe luna, iar pentru studenti de 300 de lei.

Inscrierile
au inceput la data de 1 octombrie 2010 si se vor finaliza la data de 15 martie 2011, pentru candidatii care doresc sa beneficieze de o bursa lunara in anul scolar sau universitar 2011 - 2012.
Sunt considerati eligibili elevii care indeplinesc urmatoarele conditii: au media ultimilor doi ani de studiu cel putin egala cu 9, mediile semestriale la purtare pentru ultimii doi ani de studiu egale cu 10 si venitul lunar net pe membru de familie este de cel mult 400 de lei.

Modalitati de inscriere:
toti candidatii vor completa o fisa de inscriere online disponibila aici, iar apoi vor expedia Fundatiei Dinu Patriciu in termen de 15 zile de la completarea fisei (dar nu mai tarziu de 15 martie – data postei) dosarele de candidatura. Mai multe detalii despre ce trebuie sa contina dosarele de candidatura si despre criteriile pentru a primi o astfel de bursa gasiti aici.

Candidaturile vor fi evaluate in perioada 16 martie - 15 iulie 2011 iar rezultatele vor fi facute publice pe site-ul fundatiei la data de 18 iulie 2011 cand va fi afisata lista bursierilor elevi si la 1octombrie 2011 – cand va fi afisata lista studentilor admisi in program.

Prin intermediul programului “Inventeaza-ti Viitorul!” se urmareste sprijinirea tinerilor cu rezultate deosebite la invatatura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu