luni, februarie 07, 2011

Schimb de tineri in Turcia - aplica acum !

Clubul Liderii Mileniului Trei anunta deschisa selectia pentru participanti privind proiectul international “Touch the soil”, ce se va desfasura in perioada 11.04.2011- 17.04.2011 in Turcia- Şanlıurfa/Halfeti.

Cine se poate inscrie?
Organizatorii cauta 6 tineri: 4 cu varsta intre 18-25 de ani, 1 participant cu varsta intre 26-30 de ani si un lider de grup ce nu are limita de varsta

Celelalte tari participante la proiect sunt Turcia, Italia si Marea Britanie.


Costuri?

Organizatorii va asigura cazare si masa 100% si va deconteaza la sosirea in Turcia 70% din costul transportului din orasul de origine pana la locatia proiectului(deci trebuie intial sa va inaintati dvs. suma necesara transportului pana in Turcia)

Cei care nu sunt membri ai Club LMT si vor fi selectati pentru a participa la acest proiect, trebuie sa achite o taxa de membru in valoare de 100 Ron!!!

Cum?
Cei interesati sunt rugati sa trimita CV-ul complet (in lb.romana sau in lb.engleza) pe adresa: contact@clublmt.ro pana Miercuri, 9 Februarie la ora 00.00.

Acest proiect este organizat in cadrul programul "Tineret in Actiune" al Uniunii Europene, Actiunea 1.1 .

Mai multe despre proiect puteti afla de aici.

Club LMT este o organizatie ce a luat nastere in anul 2006 si a organizat o multime de proiecte ce au avut un impact pozivit asupra a sute de tineri din tara. Mai multe despre proiectele lor puteti afla de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu