miercuri, februarie 16, 2011

Concurs national de cercetare istorica

Initiativa Tinerilor pentru Modernizarea Romaniei (ITMR) a lansat in acest an un concurs national de cercetare istorica cu tema "Prezente ale regalitatii in comunitatile locale (1866-2010)"
Concursul se adreseaza tuturor elevilor de liceu (clasele IX-XII) din Romania, indiferent de profil sau specializare. Se admite inscrierea individual sau pe echipe (maxim 4 membrii) si este recomandata realizarea proiectului de cercetare sub coordonarea unui profesor de istorie.

Lucrarea nu trebuie să cuprindă mai mult de 30 de pagini (fără anexe).
Data limită pentru înscrierea lucrărilor în concurs este 1 iulie 2011.

Anuntarea castigatorilor va avea loc la sfarsitul lunii august iar ceremonia de premiere in luna septembrie la Palatul Elisabeta din Bucuresti.

Premii:
La finalul competiţiei se va acorda câte un premiu I, II şi III, în bani şi cărţi. Pe lângă premiile în cărţi şi bani, câştigătorii vor primi şi un certificat care va atesta rezultatul obţinut.

Inscrierea in concurs se face pe site-ul concursului: www.concurs.itmr.ro
ITMR este o asociatie nationala de tineret, înfiintata la inceputul anului trecut de un grup de studenti ai Facultatii de Studii Europene, Universitatea "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca. Mai multe informatii puteti afla de pe www.itmr.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu