marți, februarie 22, 2011

EducationUSA

Oportunitatile sunt peste tot! Noi suntem aici pentru a vi le prezenta!

Am primit noi oferte educationale de la Centrul Fulbright pentru tinerii care doresc sa studieze in straintate: Acestea constituie 2 chat-uri live si webchat-uri, maine.

Primul chat va incepe la ora 2 pm si va dura 12 ore, asa ca nu va faceti griji, veti prinde o parte din el. La acest chat vor partcipa peste 250 de facultati din SUA. Vei avea ocazia sa primesti cateva pareri si aspecte chiar de la care admit studentii si sa descoperi cateva trucuri pentru ati perfectiona aplicatia. Cei care se participa au sansa de a castiga o bursa de studiu in valoare de 2500$. Site-ul de desfasurare: aici! (Pentru informatii suplimentare: aici!)

Cel de-al doilea chat va incepe la ora 6 pm pana la 7 pm. Acesta va avea ca subiect testele standardizate pe care fiecare aplicant trebuie sa le dea pentru a fi admis la o facultate din SUA. Pentru ca fiecare facultate poate cere anumite teste sau punctaje la unele, aplicantii trebuie sa se pregateasca pentru fiecare in parte. Daca vreti sa aflati mai multe despre TOEFL si IELTS puteti participa la acest chat: aici! (Pentru informatii suplimentare: aici!)

Daca dori informatii suplimentare despre TOEFL si cateva resurse gratis online: aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu