miercuri, februarie 23, 2011

Exprima-ti dragostea!

Perioada 14-24 februarie este cea mai plina de iubire perioada din an. De ce? Avem 2 sarbatori care sarbatoresc dragostea: 14 februarie, Sf Valentin, si 24 februarie, Dragobetele. Una este o adaptare internationala si una este o traditie veche. Tu pe care o alegi?

Consiliul Judetean al Elevilor organizeaza, 24 februarie, concursul "Will you be my Dragobete?". Un concurs dedicat elevilor, de la elevi pentru elevi!

Exprima-ti dragostea redactand o scrisoare de dragoste, fie chiar catre o persoana reala, fie spre una imaginara, si apoi pune-o in "cutia dragostei"(care se va afla la intrarea profesorilor). Cele mai bune scrisori de dragoste vor fi premiate! Dar nu uita sa o semnezi: nume, prenume, clasa si datele de contact(nr de telefon, mail, in cazul in care vei fi unul dintre castigatori). Anuntarea castigatorilor va avea loc in data de 28 februarie!

De asemeni va fi expus un panou unde iti poti exprima parerea in legatura cu cele 2 sarbatori: de ce o preferi pe 1, de ce crezi ca aceea ar trebui sarbatorita, de ce doar aceea ar trebui sarbatori, de ce aceea nu ar trebui sarbatori, etc. Exprima-te! Te asteptam! Gandurile tale ar fi bine sa fie pe stickere/postit(chestiile alea mici si galbene care au lipici in partea de sus) sau pe foi care vor fi lipite apoi pe panou (pentru ca mai apoi sa fie expuse in scoala sau in alte scoli!). (Daca nu gasesti panoul sau mesajul tau este pe foaie, vino la sala 10, cls XI, si de acolo totul se rezolva.)

Va asteptem cu cat mai multe scrisori si ganduri legate de aceste sarbatori! Pentru informatii suplimentare: aici!


Un comentariu: