miercuri, decembrie 08, 2010

Lumea noastra ...

Asociatia "Lumea Noastra" din Motru desfasoara in luna decembrie o campanie umanitara de strangere de donatii in bunuri (haine, jucarii, dulciuri, fructe) sau bani pentru copii de la centrul CSCCH din Targu-Jiu. Acestea pot fi aduse la sediul asociatiei aflat in curtea Scolii "Sf. Ioan" (Langa Biserica Catolica), de pe 13 pana pe 17 decembrie (inclusiv) in intervalul orar 16:00 - 17:30. De asemenea, daca doriti informatii suplimentare, puteti apela la numarul de telefon 0746602841.

"Lumea Noastra" a desfasurat si in decembrie 2009 o actiune similara, impreuna cu clasa a IX-a A (acum a X-a A) din CNGC Motru. Rezultatele au fost conform asteptarilor, copii bucurandu-se foarte mult de vizita noastra. Avem incredere ca anul acesta, vom si mai multi si impreuna vom reusi sa aducem zambete pe fetele copiilor.

Va invitam sa cititi despre o alta actiune mai veche a Asociatiei, prezentate in presa locala: AICI

2 comentarii:

  1. I'm extremely inspired together with your writing skills and also with the layout for your weblog. Is that this a paid theme or did you modify it your self? Either way stay up the nice high quality writing, it's rare to look a great blog like this one nowadays..

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, this paragraph is fastidious, my younger sister is analyzing these things, therefore I am going to convey her.

    RăspundețiȘtergere