vineri, decembrie 17, 2010

Rezultatele Concursurilor cu tema "Anotimpul din noi"

In sfarsit s-au anuntat si mult asteptatele rezultate ale celor doua concursuri, de fotografie si de eseuri, organizate in scoala noastra. Daca exista cineva care a uitat, tema concursurilor a fost "Anotimpul din noi". La concursul de fotografie au fost 18 participanti, iar la cel de eseuri 15.

Castigatorii concursului:

Categoria Eseuri:

Premiul I : Stan Catalina - XI E

Premiul II : Siminiciuc Laura - XI A

Premiul III : Nebancea Madalina - XI B

Mentiuni:
Mincan Oana (XII A), Vaculea Alina (XII A), Giurcau Adelina (IX A), Boldea Romulus (XI E),Costea Adrian (XII A).

Categoria Fotografie:

Premiul I : Pirvulescu Ramona - XI A

Premiul II : Dobre Denisa - XI A

Premiul III : Mincan Oana - XII A

Mentiuni:
Covlea Maria (X E) , Sava Andrei (XI B)

Festivitatea de premiere a avut loc astazi, la Sala de Sport, in cadrul spectacolului "Zambete de Craciun". Toti castigatorii au primit premii in obiecte (carti si obiecte foto). Contravaloarea acestora a fost oferita prin sponsorizare de:

Laborator FOTO DANAS ( parterul blocului 17, langa Cantina)
S.C. ENIASAN SRL

Toti participantii vor primii diplome de participare.

Ii multumim Doamnei Profesoare Rodica Marin care ne-a ajutat considerabil in organizarea acestor concursuri. De asemenea, multumiri profesorilor Romulus Iulian Olariu si Ana Valceanu ce au facut parte din juriul la Categoria Eseuri.

La categoria Fotografie, castigatorii au fost desemnati prin consultari intre elevi ai scolii (desemnati de participanti), profesori si specialisti in domeniu din judetul Gorj. S-a tinut seama atat de calitatea tehnica in raport cu arta fotografica, dar si de ideea fotografiei si de raportarea la tema. In scoala noastra nu exista o traditie legata de aceasta arta. De aceea, va rugam sa ne iertati pentru micile scapari legate de concurs. Este imbucurator ca exista initiative noi si de aceea va invitam cu alte idei pentru dezvoltarea activitatilor legate de fotografie (si nu numai!!!).

Felicitari tuturor participantilor la cele doua concursuri.
Revenim cu imagini de la festivitate, in urmatoarele posturi, legate de "Zambete de Craciun"

26 de comentarii:

  1. ar fi bine ca mai inainte sa faci aceste afirmatii sa spui cine esti si sa aduci argumente concrete. E simplu sa iti bati joc de munca unor oameni prin cateva vorbea aruncate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu mi-am batut joc de nici o munca..andrei gandeste ca in lumea asta sunt si persoane care nu iti apreciaza munca la adevarata valoare....pura coincidenta ca locurile 1 si 2 sunt din aceiasi clasa???a-ti pus mare regula nu se acepta poze mdoficate..bine ca tot voi nu a-ti definit ce inseamna modificat....iar ce-a dea doua poza a ramonei cauta pe net si o vei gasi

    RăspundețiȘtergere
  3. in ceea ce ai zis tu cu blatul nu are legatura principala cu munca mea sau a consiliului elevilor. Mai mult intaresti tu legatura asta spunand lucruri urate fara baza. Crede-ma ca pt concursurile astea cat au fost ele de amatoriste, au fost cateva persoane care au investit voluntar ore bune.

    Care e problema ca sunt primele locuri din aceeasi clasa? puteau sa fie si toti daca sunt buni.

    Ne dai un link cu poza ramonei?

    Daca tot incepi cu afirmatii din astea ai onoarea sa ti le asumi si sa spui cine esti?

    RăspundețiȘtergere
  4. **** (12/16/2010 2:22:40 PM): a doua nu e modificata
    **** (12/16/2010 2:22:45 PM): pentru ca o am si eu
    **** (12/16/2010 2:22:48 PM): in windows
    ba ia trm poza aia
    ucv: ca zisasi ca o ai in windows
    ****: stay s o caut
    ****: BA NUSH UNDE O GASESX
    ****: k am kolo l propietati


    dovada nr1...coversatie pe o conferinta.....stai ca iti caut si link
    Facundu-se referinta la poza http://picasaweb.google.com/103671540161667242363/PozeConcursFotografieAnotimpulDinNoi?authkey=Gv1sRgCL_X3sLW09jRNg#5543543235512184370

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca nu e de pe net....care este denumirea plantei?

    RăspundețiȘtergere
  6. impresionanta dovada:)) Sunt chiar doua dovezi:D

    RăspundețiȘtergere
  7. http://picasaweb.google.com/103671540161667242363/PozeConcursFotografieAnotimpulDinNoi?authkey=Gv1sRgCL_X3sLW09jRNg#5543543224280227970

    unde a facut ea poza asta???Si de ce nu raspunzi cand te intreb de poze modificate,ca parca una dintre reguli era ca nu se acepta poze modificate...?!?!?Ca sa castigi un concurs de fotografi stiam ca,conteaza si cat este ea apreciata de privitor,lasandu-l pe C-tin N la o parte nu vad pe nimeni care sa aprecieze fotografia....

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca ai observat ca in majoritatea concursurilor de fotografie este specificat ca nu se accepta poze modificate, dar prelucrarea unei fotografii (adica decupare, luminozitate, contrast) e ok de cele mai multe ori. Asta se poate vedea si in poza Ramonei. Nu este modificata, ci doar putin finisata.
    In ceea ce priveste faptul ca poza ar fi si pe net, te asigur ca nu e adevarat.Poate ai gasit pe net ceva asemanator, sunt o multime de poze cu plante sau cu marea. Si daca pozele Ramonei sunt asemanatoare cu cele de pe net, nu inseamna ca sunt aceleasi. In plus daca incepem sa ne indoim de validitatea uneia din fotografiile inscrise in concurs, ar trebui sa ne indoim de toate, iar acest lucru nu ar duce nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Denisa..daca o poza intra intr-un program de editare..iese de acolo modificata??Hai sa ne uitam la concursi de fotografi la nivel profesionist...poza nu intra in nici un program de editare ci pur si simplu e ea asa originalu...sau iti mai dau un exemplu,la unele concursuri participanti sunt pusi sa fotografieze acelasi obiect,dar sa scoata in stilul lui acea fotografie,chiar daca mai sunt inca 10 care pozeaza acelasi lucru...Stima si respect pentru ce a-ti facut voi...dar totusi prea bat la ocjii unele chestii

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma frend n-am ce sa mai zic pt ca vad ca nu am cui ;) Sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru ca dreptatea e de partea mea:X!stiu:))

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) bravo bravo . tocmai ai prins cum a blatuit un concurs o intreaga ehipa de oameni :)) Sa te faci politist ca te potrivesti profilului:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Mda..se stia cine castiga :-j

    RăspundețiȘtergere
  14. Da mah asa:))am facut concursurile astea special ca sa le dam lor premii:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Andrei...lasa rasu asta de intelect umflat cu pompa..nu ma intereseaza ce faceti voi in colegiu am terminat de mult tot in Motru dar la C-tin Radulescu...in meseria pe care o am imi trec zilnic zeci,sute sau poate mii de poze..insa stiu sa ma prind cand o poza e trucata,,cand un concurent castiga pe neveu...Voi acolo la Motru stiti sa faceti lucruri din astea,va dati gongoi dar cand e sa da-ti de realitate fugiti inapoi la mai si la tati.Cine a facut parte din juriu??niste oameni ce nu stiu ce e aia fotografia??a-ti notat poza dupa cum a placut ochiului..Iar cei de la Danas sunt asa specialisti in cat nu au fost in stare sa filmeze drept la nunta mea??Da se pricep cand e sa le pui aparatu in mana si sa le spui sa faca o fotografie penru buletin,NU O FOTOGRAFIE ARTISTICA!!!Stima

    RăspundețiȘtergere
  16. e grav daca la varsta asta gandesti asa :)) unde scrie ca au jurizat cei de la Danas? in general imi place sa dau explicatii oamenilor care au posibilitatea de a le intelege, pana acum ti-am tot explicat cum sta treaba dar vad ca am explicat degeaba :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Si e grav ca la varsta ta inca nu stii ca "ati pus mare regula..." se scrie asa,si nu a-ti pus ...

    RăspundețiȘtergere
  18. A! si am mai descoperit una.Sa dati de realitate,nu sa da-ti.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ok... cred ca cearta asta nu are niciun rost. In ceea ce priveste jurizarea fotografiilor, normal ca fiind un concurs de amatori s-a tinut cont si de "notarea pozei dupa cum place ochiului", dar s-a luat legatura cu cativa specialisti din judet si bineinteles ca parerea lor a fost importanta la notare. Iar cei de la DANAS doar au ajutat cu o sponsorizare (care s-a folosit ca si premiu), nu au avut nicio treaba cu jurizarea.

    RăspundețiȘtergere
  20. eu nu inteleg de ce va bateti capul cu cineva care nu stie sa scrie corect,si care pur si simplu n-are nicio treaba cu scoala noastra sau cu activitatile ce se desfasoara aici.

    Cremy

    RăspundețiȘtergere
  21. Va place sa furati...nu stiu de ce va mai acuz:))...

    RăspundețiȘtergere
  22. bah ala "anonim" cu pozele : "Mananci rahat!" ( gheorghe cocosila)

    RăspundețiȘtergere
  23. "anonim"(pe langa faptul ca esti si umpic agramat),nu ai pic de cunostinte in domeniul fotografiei.Si acum sa incepem putin pe limbajul nostru de zi cu zi"ba omule daca acuzi pe cineva adu argumente puternice ca si eu daca zic ca tu esti prost trebuie sa demonstrez asta(dar fie vorba intre noi te-ai dat de gol singur pentru ca nu te faci inteles si nici nu vrei sa intelegi).In plus cunosc aparatul Ramonei.Am facut sute de poze cu el si daca stii sa lucrezi cu el ,iti vor iesi poze foarte frumoase.Daca poza era de pe net era foarte bine din punct de vedere tehnic ,in schimb poza Ramonei e putin taiata in stanga.Dar eu cred ca semnificatia pozei a contat mai mult si cum a gandit ea, ce a vrut sa exprime si fata de celalalte poze chiar a reusit sa exprime si am ca dovada comentariul femeii aceleia .Sanatate!

    RăspundețiȘtergere