vineri, decembrie 17, 2010

Rezultatele concursului Euroscola

Zilele acestea s-au afisat mult asteptatele rezultate ale concursului national Euroscoala. Echipa Colegiului Nostru s-a clasat pe locul 8 din 51 de licee participante. In urma acestei clasari cei 24 de elevi, impreuna cu profesorii coordonatori Constrantina Negrea si Nicolae Negrea vor participa timp de 10 zile la Zilele Euroscola de la Sediul Parlamentului European din Strasbourg (in jurul datei de 17 martie). Pentru mai multe detalii aici si aici.

Felicitari tuturor ce au contribuit la acest proiect.

Revenim cu alte informatii si imagini.

O chestie despre Euroscola care nu stiu cat de relevanta este, dar care pare pompoasa, gasita pe site-ul oficial al Biroului de Informare al Parlamentului European in Romania suna cam asa:

"Parlamentul European a creat programul Euroscola pentru a-i informa pe tineri despre procesul de integrare europeană și pentru a promova participarea lor la construcția Uniunii Europene. Scopul programului este să îi aducă împreună pe elevii de liceu din cele 27 de state membre, oferindu-le ocazia de a afla cum funcționează Parlamentul European, dar și de a se cunoaște între ei, de a învăța despre modul de viață, despre viziunile și așteptările tinerilor din alte state membre ale UE."

Un comentariu: