joi, decembrie 09, 2010

Hola - Workshop de dezvoltare personala, acum in Severin

Organizatia Youth Academy este un O.N.G. tanar ce isi propune imbunatatirea sistemului educational din Romania, prin metode non-formale de invatare si prin implicarea tinerilor in oportunitati de dezvoltare personala si profesionala, cu impact direct in comunitatea din care fac parte.

Unul din proiectele desfasurate de Youth Academy se numeste Hola.

Hola se adreseaza elevilor de liceu si isi propune sa prezinte o lume noua a invatarii si dezvoltarii personale. Programul te ajută să te diferenţiezi, să te dezvolţi, să arăţi cine eşti cu adevărat. La Hola iti faci prieteni noi cu care te distrezi invatand si inveti distrandu-te.

Proiectul a debutat la începutul lui 2009 cu training-uri în Bucureşti şi în Iaşi, urmate de programe sociale cu impact în mediul local, implementate de către elevii participanţi.

In urma unui parteneriat cu Scoala de Vara FORCE, Hola va ajunge in anul scolar 2010-2011 in peste 15 orase din tara, printre care si Motru (in jurul lunii mai). Vedeti AICI o parte din orase.

In noiembrie, Hola a ajuns la doar 42 de kilometri de noi, in Dr. Tr. Severin. Au fost 35 de participanti (printre care si doi din CNGC MOTRU), care dupa cele doua zile ale workshopului au fost foarte incantati. Acestia au hotarat sa puna in practica cele invatate, si sa desfasoare impreuna un proiect bazat pe voluntariat. Daca vrei sa te alaturi echipei Hola, participand la un nou workshop si la proiectul de voluntariat ai acum o noua sansa:

Hola revine la Dr. Tr. Severin pe 16 si 17 decembrie sub numele de HOLA ADVANCED.

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Geografie din Severin, de langa Muzeul de Arta. Taxa de participare este de doar 40 de RON.

Pentru a te inscrie
la HOLA ADVANCED si pentru alte informatiii suplimentare o puteti contacta pe Chilibonu Cristina-Ionela (organizatoare pe plan local) la emailul chilibonu_cristina@yahoo.com sau pe site-ul proiectului: AICI



Pentru a intra de pe acum in atmosfera de la Hola te invitam sa urmaresti:

- Imagini de la HOLA SEVERIN din 21 si 22 noiembrie: AICI

- Un filmulet de prezentare original si dragut realizat de cativa dintre participantii mai vechi: AICI

- Site-ul Youth Academy si Hola

- Pagina oficiala de Facebook: Aici

Personal, ca membru al echipei Hola, va recomand cu caldura sa participati la acest workshop daca aveti posibilitatea. Chiar daca educatia nonformala nu este inca vazuta cu ochi buni de toti cei ce fac parte din sistemul educational de stat, am incredere ca in timp, acest gen de activitati va patrunde si va avea impact semnificativ asupra tinerilor din toata tara.

In continuare, puteti vedea o prezentare a altor proiecte Youth Academy:

- Let’s Get Ready!

- TEDxIASI

- ShortsUP Iasi


- Imagine dupa inmanarea diplomelor de participare la Hola Severin -

Un comentariu: