vineri, februarie 18, 2011

Concurs de creatie francofona

Association Rouamaine des Professeurs de Francais-Gorj va organiza in ziua de 19 martie 2011 Festival-Concurs cu participare internationala de creatie literara si imagine, intitulat “Les Amis Francophones”. Festivalul-Concurs se adreseaza atat cadrelor didactice cat si elevilor pasionati de limba si literatura franceza, activitatea inscriindu-se in calendarul activitatilor prin care se va marca Saptamana Internationala a Francofoniei.

Festivalul-Concurs “Les amis francophones” va avea trei sectiuni:

Sectiunea 1 – “La Roumanie, le pays francophone”-sectiunea de eseuri in limba franceza despre lumea francófona.
-lucrarile vor fi redáctate in format A4, cu Times New Roman, Font 12, trebuie sa cuprinda maxim 2 pagini si sa fie trimise pana pe 10 martie 2011, insotite de cererea de inscriere, de catre profesorul coordonator al elevului.

Sectiunea 2 – “Le monde francophone”-sectiunea de compozitii plastice reprezentative pentru Ziua Francofoniei.
-desenele se vor realiza in suport A4, in orice tehnica (creion, acuarela, tempera), iar in coltul dreapta jos se va lipi o eticheta cu: numele si prenumele elevului, titlul lucrarii, scoala, localitatea, judetul si numele si prenumele cadrului didactic indrumator.
-lucrarile se vor depune la Scoala Generala Ecaterina Teodoroiu Tg-Jiu, pana pe 10 martie 2011 de catre profesorul coordonator.

Sectiunea 3 – “Poesie, chanson et theatre”-sectiunea se adreseaza elevilor care doresc sa recite si sa cante in limba franceza.
-profesorul coordonator va trimite cererea de inscriere a elevului si va aduce pana pe data de 10 martie 2011, CD-urile si alte materiale ajutatoare.
Festivalul se va desfasura pe 19 martie 2011 incepand cu ora 9:00 la Scoala Generala Ecaterina Teodoroiu Tg-Jiu.

Pentru mai multe detalii: arfpgorj@yahoo.com sau 0253214867.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu