marți, septembrie 28, 2010

Let's do it ...

Chiar daca au trecut doar doua saptamani de la inceperea noului an scolar, elevii Colegiului National George Cosbuc din Motru au inceput implicarea in diverse proiecte. Primul a fost LET’S DO IT ROMANIA. Pe 25 septembrie, la nivel national zeci de mii de voluntari au participat la ecologizarea diverselor zone ale tarii. Printre acestia s-au numarat si aproximativ 80 de elevi si profesori (Negrea Nicolae, Elinescu Emilia, Laudat Raluca, Barbulescu Sabina) ai Colegiului nostru. S-au curatat de gunoaie imprejurimile Colegiului si zona T-urilor. Suntem bucurosi ca activitatea noastra si-a atins scopul dorit, transmiterea unui mesaj cconcret catre locuitorii Municipiului Motru de pastrare a curateniei orasului si mediului inconjurator. In continuare va prezentam cateva imagini de sambata.









Acum putem spune ... We did it, Cosbuc! , We dit it, Romania!
Si acesta este doar inceputul...

2 comentarii:

  1. Buna ziua!
    ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alatura-te echipei noastre! ONmusique cauta sa-si largeasca echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor! Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat!Cu stima Dan!

    RăspundețiȘtergere
  2. deci totul are o limita...felicitari pentru poze..dar pe Iulia...pe unde e???o poza de grup si nu apare...nu--i corect...sa nu imi spuneti ca nu ati fotografiato!!!

    RăspundețiȘtergere