duminică, aprilie 24, 2011

Workshop din lumea filmului adresat liceenilor


In perioada 3 – 12 iunie 2011 va avea loc la Cluj-Napoca a X-a editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), eveniment organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc. In cadrul festivalului va fi organizata si a IX-a editie a atelierului de film “Let’s go digital!” care se adreseaza adolescentilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani din toata tara, pasionati de film, fotografie, editare video.

Timp de 10 zile, participantii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgand intensiv toate etapele realizarii unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor fi indrumati de profesionisti din cinematografia romana, vor lucra pe aparatura de filmare profesionala, vor avea acces la toate evenimentele festivalului si vor avea ĩntalniri cu invitati din lumea filmului.

Cei 15 participanti, alesi pe baza unei preselectii, vor lucra ĩn echipe de cate 3, la finalul atelierului rezultand 5 filme de scurt metraj, pornind de la o tema data, realizate ĩn totalitate ĩn 10 zile. Filmele celor 15 realizatori vor fi proiectate ĩn ultima seara in fata publicului festivalului, care va vota cel mai bun film.

Pentru inscrierea la Let’s go digital! cei interesati sa participe sunt rugati sa trimita CV + fotografie + scrisoare de motivatie.

Ultima zi de primire a aplicatiilor: 15 mai 2011.

Informatii suplimentare despre acest eveniment gasiti pe:
www.olimpiade.ro
www.tiff.ro

Contact: Iulia Rugina, coordonator LGD (e-mail iulia@tiff.ro).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu