duminică, aprilie 17, 2011

Concurs National “Mesajul Meu Antidrog” – editia VIII

Una din problemele actuale ale societăţii româneşti o constituie creşterea cererii de droguri în rândul populaţiei generale, îndeosebi în rândul elevilor.

Concursul naţional „Mesajul meu antidrog” este un proiect sustenabil de tradiţie al Agenţiei Naţională Antidrog şi un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar.
Sloganul concursului este „Controlează-ţi viaţa altfel…fără droguri!”

Secţiunile ediţiei a VIII-a sunt: pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, sloganuri pentru campanii antidrog, sport, pictură - desen şi proiecte de petrecere a timpului liber ca alternativă la consumul de droguri.

Această ediţie a concursului oferă posibilitatea ca fiecare participant să propună şi să argumenteze prin mijloacele specifice, corespunzătoare fiecărei secţiuni, mesajul sau sloganul pe care îl consideră potrivit vârstei şi specificului comunităţii în care trăieşte. Vor fi apreciate în mod deosebit ideile inovatoare, originale, care pot fi ulterior utilizate în campaniile antidrog derulate la nivel naţional. Creaţiile vor fi însoţite de o scurtă prezentare a modului de lucru, în această ediţie punându-se accent pe abilităţi de lucru în echipă, abilităţi organizatorice, implicarea părinţilor în proiectele şcolare.

Participanţii sunt aşteptaţi să se înscrie până la data de 29 aprilie 2011 pe baza formularului tip utilizat şi în anii precedenţi, ce va fi completat şi transmis prin e-mail şi în format clasic la adresa C.P.E.C.A. Calarasi (cpecacl@yahoo.com).

Mai multe detalii privind sectiunile de concurs, cat si fisa de inscriere si regulamentul concursului puteti gasi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu