duminică, aprilie 10, 2011

Anunta Gala In Liceu 2.0

CNGC din nou in AGIL!

Daca anul trecut, in Competitia AGIL o echipa (Licuricii) a CNGC-ului a fost una dintre cele participante in finala, anul acesta situatia sta altfel: avem de 2 ori mai multe echipe.

Anunta Gala In Liceu
este o competitie pentru elevi si studenti, finantata de Fundatia Dinu Patriciu, in care echipele participante trebuie sa conceapa si sa puna in aplicare un proiect de promovare al Galei Premiilor in Educatie, unul dintre cele mai importante evenimente, din tara, care premiaza educatia!

Echipele: Praf de Stele si Smokie Team, ambele au fost selectionate sa participe in finala acestei competitii! Felicitam ambele echipe si asteptam cu nerabdare sa isi inceapa activitatea! Acestia vor concura cu echipe de toata tara sa demonstreze ca educatia din tara noastra inca naste valori si ca ei sunt o echipa creativa, ambitioasa, care au tot ce le trebuie pentru a se descurca in viitor!

Praf de Stele
Este alcatuita din Ramona Dinca, Alexandra Dobre si Diana Dobre. (XI A)
Blog!

Smokie Team
Are in componenta sa pe Andreea Catalina Stan, Ramona Capastraru (XI E) si Florin Alexandru. (XII D)
Blog!

Felicitam din nou echipele si asteptam cu nerabdare inceperea activitatilor!

2 comentarii:

  1. neatza...vineri s-au implinit 100 de ani de la nasterea lui cioran..cautati pe gogle si scrieti si voi ceva depre el...

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/cioran-catre-tata-cruta-te-atata-zel-intr-o-tara-de-chiulangii-mi-se-pare-inexplicabil.html

    in fine..faceti cum doriti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Neata Anonim. Multumim de sfat. E ok ce zici, numai ca nu putem nici noi sa le facem pe toate ca avem si alte activitati. Daca pe viitor mai ai si alte idei, trimite-ne te rugam pe mail si vom publica (la fel au facut si altii ;) ). Multumim.

    RăspundețiȘtergere