joi, aprilie 14, 2011

Noi proiecte in "Lumea Noastra"

Asociatia "Lumea Noastra" din Motru va invita sa participati vineri, 15 aprilie, la Casa Sindicatelor din Motru la un spectacol caritabil organizat pentru Ana, o fetita de 4 ani din Municipiul Motru. Ana sufera de o boala grava si in vara aceasta va face o operatie pe cord deschis. Pentru aceasta si pentru continuarea tratamentului ii este necesara o suma de bani pe care familia nu o poate suporta. Spectacolul este realizat impreuna cu Asociatia "Reusim Impreuna" si televiziunea "Tele 3".

Spectacolul incepe vineri la ora 16:00. Intrearea este libera, insa vor fi disponibile cutii pentru donatii(ramane la aprecierea fiecaruia daca si cat va dona).


Asociatia "Lumea Noastra" este una dintre cele mai importante organizatii ce desfasoara actiuni de voluntariat in municipiul Motru. In cadrul asociatiei de tineret se desfasoara un program numit « Premiul International pentru Tineret ». Acesta isi are radacinile in Anglia si este fondat de ducele de Edinburgh. Programul functioneaza in peste 120 de tari si exista aproximativ 200 de operatori independenti. El se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 25 de ani si oricine poate participa indiferent de rasa, religie sau nationalitate. Acest program se desfasoara in 3 etape, la finalul fiecareia tanarul participant primeste o medalie de Bronz/Argint/Aur si un carnet cu recomandari. Acestea sunt recunoscute la nivel international. Mai multe detalii despre programul amintit mai sus gasiti pe site-ul oficial, www.intaward.org.


De-a lungul timpului Asociatia Lumea Noastra a desfasurat multe activitati de volutariat in cadtul sectiunii de Serivicii Sociale despre care puteti citi aici.

Tinem sa precizam ca printre membrii organizatiei se numara un numar mare de elevi ai colegiului nostru.

Pentru alte informatii despre asociatie va invitam sa vizitati blogul acesteia, proaspat lansat: premiulint.wordpress.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu