duminică, aprilie 03, 2011

Habar nu ai de ce esti in stare!

Am vazut acest video acum ceva timp si mi se pare unul extrem de motivational, care te pune pe ganduri. Sper sa va placa, vizionare placuta!



Incercati cat mai multe, nu va lasati batuti si totul va fi aproape cum veti vrea voi! Doar sa vreti! Doar sa vrei!

Noroc!

6 comentarii:

  1. La nivel emotional are efect. Un filmulet incurajator.

    Viata insa e grea. Sunt situatii in care inevitabil te lovesti de un zid. Oricat de bine te-ai descurca.
    Societatea in care traim face viata grea.
    E usor sa spui "da.. poti sa faci asta.. poti sa ajungi acolo". In realitate pentru a realiza lucruri mari ai nevoie de o doza imensa de noroc si de foarte multi ani de munca.

    Sunt situatii in care nici nu-ti dai seama ce vrei cu adevarat. Mai ales cand la mijloc, un rol foarte important il joaca "plata facturilor".

    Copii care invata bine in scoala cu impresia ca intr-adevar, daca inveti bine ajungi bine, la un moment dat au un prim contact cu realitatea realizand ca aceste spuse sunt doar niste stereotipuri care probabil dateaza de pe vremea lu Ceasca, fara a mai avea valoare reala in ziua de azi.

    Puteti face o analiza. Cate persoane cu multa educatie au facut averi?

    Viata e o chestiune de noroc... de... cum te nasti :)

    CRS...

    RăspundețiȘtergere
  2. @CRS Nu stiu daca ai vazut, dar acum ceva timp am postat un filmulet aici, pe blog, uite linkul- http://cngcmotru.blogspot.com/2010/12/un-filmulet-diferit.html .

    Da, poate ai dreptate. Dar intotdeauna un rol important il are si atitudinea ta. Daca pleci de la inceput cu mentalitatea: nu se poate, de ce sa ma chinui? sau poate reusesc... Sigur nu ajungi prea departe! Dar daca ai incredere si te lupti, de cele mai multe ori reusesti :) Si cand nu reusesti, atunci e proba de foc: ai de ales intre
    -abandonezi tot, nu mai faci acel lucru niciodata si incepi cu totul altceva de la 0, ceva mai usor
    -o iei ca atare, inveti din greseala, schimbi ce e de schimbat si apoi incerci din nou
    Decizi iti apartine integral.

    Si da, poate, daca inveti ca nebunu, te descurci la scoala foarte bine(si nu la modul ala care "ma descurc"), cand dau piept cu realitatea, e cum credeau. Dar asta e dupa fiecare. Daca nu realizezi asta, esti cam mort de la inceput... Noi suntem invatati pe un sistem vechi, de 1-200 de ani, in care stiai ca daca inveti ai o slujba asigurata. Acum, chiar daca termini 2 master-e tot nu ai nimic asigurat. De asta trebuie sa faci si lucruri care nu tin neaparat de scoala, care sunt pentru altii, sa socializezi, sa te implici. Facand asta, capeti experienta, vezi cum poate fi si apoi, cand dai ochii cu viata reala, ai o sansa mult maimare sa faci ceva. Si de asemeni, trebuie sa fi si putin descurcaret, nimeni nu o sa iti dea pentru totdeauna de mancare in gura...

    RăspundețiȘtergere
  3. Marian sa sti ca ai mare dreptate.Unii dintre noi avem impresia(majoritatea)ca lumea e roz.Persoane foarte apropiate de-ale mele au patit asta, au crezut ca invatand pana le "sar capacele" o sa aiba ceva asigurat in viata, un serviciu, dar nu a fost asa.Trebuie sa muncim din greu pentru tot ce vrem, chiar si pentru cel mai mic lucru pe care il dorim.In Romania asa a fost, este si va fi mereu.

    RăspundețiȘtergere