joi, aprilie 07, 2011

CNGC in Parlamentul European

Pentru ca toti suntem o echipa si o familie, am postat filmuletul in care colegele noastre, Denisa Marinescu (XI A) si Denisa Cornia (XI E) ,:), prezinta atat liceul nostru, cat si orasul, judetul si tara, in fata unei audienta de aproximativ 700 de elevi, profesori si organizatori din 23 de state membre ale UE, in sala Parlamentului European, din Strasbourg, Franta.

Discursul este atat in engleza, cat si in franceza, iar sub filmulet exista traducere. Vizionare placuta!



Buna ziua tutoror! Numele meu este Denisa Marinescu, de asemeni numele colegei mele este tot Denisa, si impreuna cu colegii nostri reprezentam Romania.
Romania este unul dintre cei mai noi membri ai UE. Nu multi oameni au auzit de Romania inafara faptului ca este tara de provenienta a lui Dracula, a marelui sculptor Constantin Brancusi sau a faimoasei Nadia Comaneci, dar Romania este plina de traditii si obiceiuri speciale iar viata aici este definita de dragostea profunda pentru patrie. De asemenea, pastreaza comori valoroase ale lumii, cum este istoria oraselor construite de oameni minunati a caror perseverenta i-a facut cunoscuti in fiecare colt al planetei noastre. Si acesta este caracterul care ne descrie pe noi toti, cetatenii acestui superb continent: perseverenta, curaj, mandrie si onoare.
Suntem foarte fericiti sa ne aflam printre unii dintre cei mai speciali tineri ai Europei si suntem de asemenea nerabdatori sa va cunoastem deoarece am venit aici pentru a face o diferenta in lume. In consecinta, va propun sa ne reunim culturile si sa continuam sa schimbam viitorul.
Multumesc mult pentru atentia dumneavoastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu