joi, martie 03, 2011

Poésie en liberté 2011

In perioada 3 ianuarie – 10 aprilie 2011 se desfasoara concursul international de poezie in limba franceza, “Poésie en liberté 2011″. Acesta se adreseaza elevilor si studentilor cu varste intre 15 si 25 de ani, care scriu poezii in limba franceza.


Creatiile participantilor trebuie trimise pe site-ul asociatiei www.poesie-en-liberte.com, iar la inceputul lunii mai, Comitetul de Lectura va face o prima selectie a poeziilor primite. La sfarsitul lunii mai, un juriu compus din 11 persoane (8 liceeni si 3 studenti) va lua decizia finala. Acesta este dirijat de poetul Giovanni Dotoli.

Rezultatele concursului vor fi anuntate pe site-ul asociatiei la mijlocul lunii iunie 2011. La inceputul lunii august, poeziile vor aparea publicate in brosura care poarta numele concursului.

Se pot organiza, de asemenea, si intalniri de informare in Romania, membrii asociatiei Poésie en Liberté fiind incantati sa vina sa intalneasca participantii. In cazul in care elevii participanti se vor clasa printre castigatori, acestia pot fi invitati la Paris (costurile aderente fiind suportate de catre asociatie).

Publicat si pe Lumebuna.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu