miercuri, martie 16, 2011

Anunta Gala In Liceu

In urma cu un an Echipa Licuricii formata din 4 elevi ai C.N.G.C. Motru s-a numarat printre castigatorii concursului Anunta Gala in Liceu organizat de Fundatia Dinu Patriciu.

Tema competitiei consta in realizarea unei campanii de promovare a Galei Premiilor in Educatie, unul dintre cele mai importante proiecte educationale din tara.

Aflata la cea de a doua editie, competitia A.G.I.L. are doua obiective: pe de o parte, isi propune sa implice elevii in proiecte ce le dezvolta abilitatile de comunicare, lucru in echipa, organizare, imaginatie si creativitate. Totodata, isi propune ca toti cei care se pot inscrie la "Gala Premiilor in Educatie" (elevi, profesori universitari si preuniversitari, invatatori, educatori, bibliotecari, cercetatori) sa afle despre aceasta oportunitate.

Pentru a se inscrie in competitie, bursierii fundatiei trebuie sa isi alcatuiasca o echipa (este obligatoriu ca echipa sa aiba trei membri si sa contina cel putin un bursier in programul "Inventeaza-ti Viitorul!", care va coordona intreaga activitate), sa descarce de pe site-ul competitiei (www.agil-fdp.ro) formularul de concurs, sa il completeze si sa il trimita pe email, pana cel tarziu 24 martie, ora 23.59, pe adresa roxana.colisniuc@fundatiadinupatriciu.ro. Totodata, formularul de concurs printat si semnat trebuie trimis si prin posta (25 martie – data postei), pe adresa Fundatiei.


Apoi, dupa inscrierea in competitie, echipele acceptate trebuie sa realizeze un plan al campaniei de comunicare. Daca acesta va respecta indicatiile organizatorilor, campania va putea fi implementata, in perioada 11 aprilie – 20 mai. Echipele trebuie sa isi creeze un blog si, pe tot parcursul campaniei, sa scrie despre activitatea desfasurata.

Campaniiile de comunicare vor fi evaluate de un juriu alcatuit din membrii Fundatiei. Castigatorii vor fi anuntati pe 1 iunie.

Premii:

Fiecare membru al echipelor castigatoare (o echipa de elevi si o echipa de studenti) va primi cate o Tableta Creative ZiiO. Valoarea totala a premiilor este de 7.200 RON.

Puteti citi un articol despre castigatorii primei editii, aici.

Alte informatii aici.

Un comentariu:

  1. Andrei,mai da-mi o data adresa ta de pe hotmail ca am uitat-o, ca sa-ti trimit documentu' ala de care am vorbit.

    RăspundețiȘtergere