sâmbătă, martie 19, 2011

Olimpiada de Istorie

Astazi a avut loc etapa judeata a Olimpiadei de Istorie.

Primele rezultate aflate pana acum sunt:

Vintilescu Delia - IX A - premiul 1

Caprioara Elena - XI E - premiul 2

Negrea Nicolae Alexandru - VIII A - Premiul 3

Doman Andreea - IX E - Mentiune

Toti elevii sunt pregatiti de Negrea Nicolae.

Felicitari tuturor participantilor.

Mentionam ca Vintilescu Delia a obtinut calificarea la Faza Nationala a Olimpiadei de Istorie.

Revenim cu ultimele rezultate de la olimpiada de istorie dar si cu cele de la olimpiada de biologie si geografie, care au avut loc tot astazi.

11 comentarii:

  1. Cand se posteaza rezultatele finale?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand o sa apara rezultatele tuturor elevilor?sunt nerabdatoare sa le aflu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. postati va rog rezultatele in intregime:D

    RăspundețiȘtergere
  4. bravo lor!Felitari domnului profesor Negrea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda, aici poate trece oricine ce vrea, dar a vazut cineva rezultatele acestor elevi? Sau ii credem pe cuvant pe cei ce se lauda cu ele?
    de ce unii au asa multe rezultate bune? Pentru ca indraznesc sa schimbe realitatea.
    Am si un exemplu clar, fiul merituosului domn Negrea e pe locul 3, dar pe ce criteriu? Eu va zic doar ca a luat nota 7.70 si era pe locul 7 cu aceasta nota, acum stabiliti voi ce loc e, poate va iese chiar locul 2 :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim... nu exista un site oficial unde sa fie trecute rezultatele , iar blogul nostru este unul al elevilor si nu prea avem acces la rezultate asa ca le luam si noi de la sursele din scoala :) . Ne pare rau daca se transmit si informatii enorate. Te asiguram ca la sfarsitul anului scolar vom avea o situatie foarte clara a tuturor rezultatelor de la olimpiade si o vom publica pe blog, cum am facut si anul trecut: http://cngcmotru.blogspot.com/2010/05/rezultatele-obtinute-la-concursuri-si.html .

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim-poate ca ai dreptate, poate ca nu! Nu putem fi nici noi 100% siguri... Dar este o care diferenta intre ce spui si ce vrei sa insinuezi: da poate Alexandru este pe locul 7, cum zici, dar are premiul 3. Locul in clasament nu e acelasi lucru cu premiul obtinut, sunt diferite sisteme de acordare a premiilor, in functie de nota obtinuta de tine si de cei din fata ta(daca exista). Premiul I nu inseamna neaparat si locul I. Poti avea si Premiul I si cu locul 5, daca e diferenta extrem de mica sau chiar niciuna intre tine si primul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai hai sa/ti dau si notele , poate faci tu clasamentul corect!!...doua note de 9(au mers la faza nationala!), o nota de 8.30, o nota de 8.20, doua note de 8, o nota de 7.90 si....in sfarsit buclucasa nota a locului III 7.80. Mai sa fie, parca erati nisti baieti excelenti la matematica!....

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost darnic si i/am mai dat 10 sutimi, lund nota altcuiva....dar este totusi 7.70! poti sa mai refaci o data clasamentul!mai cobori un loc doar....!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragii mei, cum am mai spus si in comentariul meu anterior, e o mare diferenta intre loc si premiu... Nu stiu daca ati participat la olimpiade, pentru ca nu situ cine sunteti :), dar daca ai premiu nu inseamna ca esti in primii 3 ca loc. Depinde de diferentele de punctaj, de stabilirea punctajelor in care se incadreaza anumite premi.
    Poti sa ai foarte bine premiul I cu locul 5-6, daca ai acelasi punctaj ca primul, el fiind inainte din cauza unor departajari la diferite subiecte, a numelui sau o unei diferente foarte mici de punctaj (el 50p tu 49,9p).

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai hai sa te luminez...La istorie se puncteaza in general ca si la geografie de altfel in functie de notele obtinute si nu ca la biologie... sa zicem, unde se puncteaza in masa intre X-X,50..mentiuni, etc.
    ce crezi ca premiul III se incadreaza intre 7.50-8.00?
    pai atunci locul II este intre 8-8.50....ha ha ha! or fi schimbat astia regulamentul doar de dragul lui Negrea!poate...mai sti! dar eu zic totusi ca nu este asa si stiu ce spun! si apropo am fost si pe la olimpiade, chiar si nationale!asa ca mai bine informativa corec!sau aveti restante la Negrea, matematica si istoria nu se pupa....!ok.amicu te inteleg, este ranchiunos dl. prof!

    RăspundețiȘtergere