miercuri, martie 02, 2011

Concurs de poezii de dragoste

Centrul Cultural al municipiului Piteşti, prin revistele de cultură Argeş şi Cafeneaua literară, organizează ediţia a XI-a a Concursului naţional de poezie de dragoste Leoaică tânără, iubirea…, plasat sub semnul poetului Nichita Stănescu.

La concurs pot participa creatori cu vârste până la 35 de ani, care nu sunt membri ai U.S.R. şi nu au câştigat un premiu la ediţiile anterioare. Concurenţii vor trimite într-un plic mare, închis, pe adresa organizatorului, câte 5 poezii de dragoste, creaţii originale, nepublicate în volum, fiecare poezie fiind dactilografiată pe câte o singură pagină, semnată. Manuscrisele nu se înapoiază.

Textele pot fi expediate şi pe e-mail, la adresele: virgildiaconu2004@yahoo.com si cultcentre@yahoo.com în următoarele condiţii tehnice: toate cele cinci poeme şi datele de identificare să fie într-un singur fişier cu extensie .doc, cules cu corp 14, Times New Roman CE.

Plicurile concurenţilor se primesc până la data de 24 martie 2011, ora 13.00, la sediul Centrului Cultural Piteşti, Casa Cărţii, O.P.1, cod 110013.

Juriul va fi format din membri U.S.R., din redacţiile revistelor Argeş şi Cafeneaua literară.

Premii:

Premiul I: 450 lei
Premiul al II-lea: 325 lei
Premiul al III-lea 225 lei
Menţiune I : 100 lei
Menţiune II : 100 lei

Mai multe detalii pe www.centrul-cultural-pitesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu