duminică, martie 27, 2011

Concurs online de Fotografie


Fotografia MACRO isi cauta cei mai talentati ilustratori, odata cu venirea primaverii! Din acest motiv, suntem provocati sa raspundem la intrebarea: „Vezi MACRO?”. Fi creativ, ia-ti aparatul si inscrie-ti creatia in competitie!


Comunitatefoto.ro a aparut in august 2009, si s-a transformat, in numai un an, intr-o adevarata platforma social media destinata fotografiei.

Luna trecuta v-am prezentat concursul "Ritm"

In luna Martie, Comunitatefoto.ro a lansat Concursul Vezi MACRO?


Concursul „Vezi MACRO?” se va desfasura astfel:

- 21 martie – 5 aprilie 2011- inscrierea* participantilor pe site-ul www.comunitatefoto.ro, cu o singura fotografie, care sa ilustreze tema propusa – fotografia MACRO;
- 6 – 20 aprilie 2011– jurizarea** creatiilor inscrise (80% votul juriului de specialitate; 20% votul publicului);
- 25 aprilie 2011 – anuntarea castigatorilor.

*inscrierea este conditionata de inregistrarea gratuita, in prealabil, ca membru al comunitatii;
**se va efectua o preselectie a tuturor creatiilor inscrise in concurs. Doar cele mai bune 50 de fotografii vor ajunge in etapa de jurizare.

Juriul


Fotografiile vor fi jurizate, ca si in editiile precedente, de 5 fotografi profesionisti: Bogdan Panait, Simona Andrei, Cosmin Atanasiu, Radu Carnaru si Marius Iancu.

Premii

Cele 3 creatii castigatoare vor fi rasplatite cu un voucher de 100 euro (locul I), pentru achizitionarea de accesorii sau aparate foto, reduceri de 20% la inchirierea echipamentelor foto, subdomenii proprii in cadrul comunitatii si multe altele.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati website-ul comunitatefoto.ro.

Multumim LumeBuna.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu