joi, martie 24, 2011

OPEN FRONTIERS

Programul organizat de Fundatia Dan Voiculescu are ca scop dezvoltarea interesului copiilor cu vârsta între 10 şi 17 ani pentru explorarea şi descoperirea, într-o manieră informală, a unora dintre cele mai variate şi atractive domenii.

În acest scop, Fundaţia Dan Voiculescu în parteneriat cu Fischer International va organiza cursuri inspirate din documentarele National Geographic şi concursuri online de cultură generală în limba engleză.

Cursuri Heinle National Geographic ELT

Unde? - Bucuresti
Cand? - oricand in perioada 21 Martie - 23 Mai
Participanti - intre 10 si 17 ani
Costuri - Gratuit
Mod de desfasurare: Fiecare copil va participa la două workshopuri, la finalul cărora va primi o diplomă de participare la curs și materiale educaționale din partea Fischer International.

La programul Open Frontiers pot participa şi profesorii de limba engleză! Cei care vor avea mai mult de 10 elevi înscriși la cursurile Heinle National Geographic ELT, vor beneficia împreună cu aceștia de o lecție demonstrativă de predare a lecturii într-un mod interactiv, prin exerciții clasice îmbinate cu modalități moderne menite să motiveze elevii și să creeze interes pentru carte și informație. La finalul cursului, profesorii participanţi vor primi un certificat ce atestă participarea şi implicarea în activităţi extraşcolare.


Inscriere si participare

Pentru a participa la curs este necesară completarea formularului de înscrire (disponibil exclusiv pe www.fundatiadanvoiculescu.ro). Ulterior, ei vor fi contactați și programați pentru a participa la un test de evaluare a cunoștințelor de limba engleză.

Concurs de cultura generala

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa raspunzi online la 6 intrebari de cultura generala si poti castiga unul din premii: 5 seturi formate fiecare din câte 3 cărți din seria National Geographic Footprint Reading Library cu DVD și o hartă a lumii de la Heinle ELT. Participa aici.

Afla mai multe detalii despre programul OPEN FRONTIERS de pe www.fundatiadanvoiculescu.ro
si www.olimpiade.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu