marți, decembrie 27, 2011

XII C - Castigatoarea Campionatului Scolar de Fotbal

Luni, 19 decembrie, s-a disputat finala Campionatului Scolar de Fotbal intre clasele XII C si XII B. Mult asteptata finala a fost lipsita de faze spectaculoase deoarece ambele echipe au jucat precaut. Dupa cum era de asteptat, capitanii celor doua echipe, Amedeo Vrapcea (XII C) si George Olaru (XII B), au avut un rol cheie, majoritatea actiunilor de atac plecand de la ei. Fiecare echipa a reusit sa inscrie cate o data si toata lumea se pregatea de loviturile de departajare. Cu toate acestea, cei de la XII C au reusit sa profite de o neatentie a defensivei adverse si au inscris golul decisiv. Scor final, XII C - XII B: 2-1, si XII C devine pentru prima oara campiona.    

Jucatori Remarcabili


Dupa cum spuneam, motoarele echipelor au fost Amedeo Vrapcea, respectiv George Olaru. S-a mai remarcat Nicolae Parpala (Parpy) prin interventiile din defensiva. Tinem sa specificam ca acestea au fost primele (probabil si ultimele) doua goluri primite de XII B in campionat, si implicit de portarul Andrei Curca.

Premiera:

In acest an, multumita sponsorului Club For You Motru, am reusit sa oferim echipei castigatoare un trofeu personalizat cu numele colegiului. Acesta va ramane in colegiul nostru si va fi oferit in fiecare an echipei castigatoare.

Trofeul si Domnul profesor Daraban

Loturi de jucatori:

XII C: Amedeo Vrapcea, Octavian Robescu, Adrian Paunoiu, Bogdan Radac, Marius Verde, Alexandru Gheorghe si Cristian Serban

XII B: George Olaru, Andrei Curca, Raul Albici, Nicolae Parpala, Silviu Maresescu, Florinel Ciucu, Iustin Negrea, David Mogosanu si Eugen Vilceanu

Multumim domnului profesor Cosmin Daraban pentru sprijinul acordat. 

Concluzie:

Cum era de asteptat, Campionatul de fotbal a angrenat in activitatile sportive un numar mare de elevi. Ne bucura implicarea si entuziasmul acestora. Ca de obicei, campionatul a atras atentia nu numai jucatorilor, cat si simplilor curiosi sau pasionati de fotbal deoarece fiecare meci s-a bucurat de spectatori. 


Bucuria Campionilor

Felicitari XII C !!!


Mai multe imagini din timpul finalei aici.

3 comentarii:

  1. felicitari castigatorilor!

    andrei-sa scrii si despre acel campionat de sah ce nu s-a mai terminat.. mi se pare ciudat..se organizeaza grupele, raman 4, iar finala. cand isi aduce cinea aminte.. scrie despre cei ce au castigat la concursul de eseu si desen, despre spectacolul " zambete de craciun" despre balul bobocilor.. chiar vine vreo vedeta importanta?

    adikady

    RăspundețiȘtergere
  2. cez mai place tie sa faci comentarii sportive :))
    trebuia s-o bagi pe aia: XII C sunt finalisti! Au castigat cupa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. adikady, vrei sa fii secretarul meu cat timp am lasat-o pe mama in concediu?

    RăspundețiȘtergere