joi, decembrie 15, 2011

Oferta excursie Praga in Ianuarie 2012

 Agentia Hercules Tour propune o oferta foarte avantajoasa ce consta intr-o excursie de 5 zile (4 nopti) in doua dintre cele mai frumoase capitale ale Europei: Budapesta si Praga.


Tarif: 129 Euro /persoana
Data plecarii: 5 Ianuarie 2012
Servicii incluse: Transport autocar clasificat
                            2 nopti de cazare in Praga camere multibed hotel 2*/3*
                            2 nopti cazare Budapesta camere multibed hotel 2*/3*
                            Mic dejun pentru cele 4 dimineti 
                            Insotitor de grup din partea agentiei.
                            
Programul complet al excursiei este urmatorul:


Ziua 1. DROBETA TURNU SEVERIN – BUDAPESTA. Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04.00 - hotel Traian. Plecare la ora 04.30 pe ruta Dr.Tr. Severin - Budapesta. Vom ajunge in Budapesta in jurul pranzului unde se pot vizita: Cetatea Budei, Catedrala Matei Corvin, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal , Palatul Parlamentului , Podul cu Lanturi , Podul Elisabeta, Podul Libertatii. Cazare Budapesta Hotel 2 / 3 *.


Ziua 2. BUDAPESTA - PRAGA. Mic dejun. Plecare spre Praga. Efectuam un tur by night si admira obiective celebre: Orologiu Astronomic, Palatul Regal, Biserica Sf. Nicolae, Piata Revolutiei. Cazare Praga Hotel 2 / 3 *.


Ziua 3. PRAGA. Dupa ce vom lua micul dejun vom putea intelege de ce orasul Praga este supradenumit “Orasul celor O Suta de turnuri’ . Hercules Tour va recomanda :

Podul Carol este unul dintre simbolurile Pragai, prin excelenta. Uneste cartierele istorice Stare Mesto si Mala Strana. Podul are 516 m lungime, 10 m latime si este suportat de 16 stalpi. Este strajuit la capete de 2 turnuri puternice si a facut parte din sistemul defensiv al Pragai. Este impodobit cu 36 de statui si grupuri statuare, dintre care 26 au fost plasate intre 1706 si 1714.

Turnul Mala Strana marcheaza sfarsitul podului la intalnirea cu cartierul cu acelasi nume. Cel mai jos turn care dateaza din sec. 12 a facut parte din vechiul pod Juditha. Cel mai inalt a fost construit in a doua jumatate a secolului 15 la ordinul lui Jiri Podebranski, luand locul unui vechi turn roman.

Turnul Stare Mesto sta de paza la intrarea catre cartierul cu acelasi nume. Constructia lui a inceput la sfrsitul secolului 15 si a fost terminat in timpul lui Vaclav al IV-lea. Frumusetea eleganta a acestui turn gotic este marita de bogatia de sculpturi si de statui cu care este decorat.

Piata Veche - Aceasta piata imensa este inima vechii Praga. Importanta sa istorica, pe partea dreapta a Vltavei poate fi comparata cu cea a castelului aflat de cealalta parte. Piata nu este numai un amestec impresionant de stiluri arhitectonice si monumente, ci reprezinta esenta insasi a orasului. Noaptea este luminata iar de jur imprejur jongleri si muzicieni ofera o imagine tipic pariziana. Cazare Praga Hotel 2 / 3*.

Ziua 4. PRAGA – BUDAPESTA. Mic dejun. Program liber in Praga sau optional excursie la renumitul castel Karlstejn. Este unul din cele mai frumoase castele din Cehia. A fost construit de Carol IV , care dupa ce a reconstruit Castelul din Praga devenit centrul Europei atunci, avea nevoie de o fortareata care sa pazeasca tezaurul si alte bijuterii ale coroanei. De aceea a ales un loc apropiat de Praga pentru construirea unui alt castel, la numai 25 de kilometri Acesta este inconjurat de 5 dealuri, ceea ce facea greu accesul inamicilor. Plecare spre Budapesta. Optional – Croaziera pe Dunare cu cina.Cazare Budapesta Hotel 2 / 3*

Ziua 5. BUDAPESTA – DR. TR. SEVERIN. Dupa micul dejun , timp liber pentru cumparaturi. Se ajunge in Drobeta Turnu Severin in functie de vreme, trafic si formalitati vamale.

DE RETINUT :
- Documentele necesare calatoriei: CI sau pasaport valabil
- Data plecarii poate fi modificata de comun acord
- Copiii sub 18 ani care calatoresc cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Copiii sub 18 ani care calatoresc neinsotiti de nici un parinte, vor trebuii sa prezinte acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor (acesta poate fi si insotitorul de grup din partea agentiei) trebuie sa prezinte cazierul judiciar
- Ora de plecare se poate modifica in functie de lucrarile stradale pe tronsonul Dr. Tr. Severin - Timisoara
- Aceasta este o activitate pentru care scoala nu isi asuma raspundarea.

Pentru mai multe informatii: tel: 0720109529, motru@hercules-tour.ro

Sediul HERCULES TOUR COMPANY SRL din Motru se afla pe Bd. Trandafirilor, parcela P3.

Termen limita de inscriere: 24 decembrie.

 

Cu doar 130 de euro poti vizita doua din cele mai frumoase orase ale Europei

 

Un comentariu:

  1. Nu am ajuns, cred ca este o locatie minunata, poate cine stie dupa cateva impresii, vom lua o hotarare sa mergem si noi.

    RăspundețiȘtergere