luni, decembrie 05, 2011

Concursul national de creatie literara si plastica „Mai aproape de Eminescu...” (Editia a IV-a)

Concursul are ca scopuri familiarizarea elevilor cu opera marelui poet prin realizarea creatiilor proprii, schimbul de idei între elevi si cadre didactice din scoala, judet si la nivel de tara, încurajarea activitatilor extrascolare si recompensarea lor, într-o societate în care elevul are tendinta la o viata sedentara, dependenta de TV si calculator.

Concursul se desfasoara pe trei sectiuni:

1. Sectiunea de creatie literara – clasele V-VIII – poezii realizate de elevi în cinstea marelui poet. Fiecare profesor poate participa cu cel mult 4 lucrari ale elevilor pe care-i îndruma.

2. Sectiunea de creatie artistico-plastica – destinata elevilor din ciclul prescolar, primar, gimnazial si liceal– cuprinzand lucrari ale elevilor inspirate din opera marelui poet Mihai Eminescu. Aceste lucrari vor fi realizate în format A4, tehnica de lucru va fi la alegere (desen, pictura, colaje, aplicatii cu diferite materiale). Fiecare profesor poate participa cu maxim 2 lucrari.

3. Prezentari power-point – legate de viata marelui poet (maxim 8 slide-uri) sectiune valabila doar pentru ciclul gimnazial si liceal. Lucrarile la aceasta sectiune se vor pune pe un CD si vor fi trimise la adresa mentionata mai jos.

Înscrierea participantilor se va face pana la data de 10 ianuarie 2012, la adresa de e-mail: ciucas_adri@yahoo.com

Lucrarile pentru sectiunile creatie si artistico-plastice vor fi trimise pana la data de 12 ianuarie 2012 inclusiv (si nu data postei), pe adresa: Ciucas Adriana, Str. Emanoil Gojdu nr. 2, Loc. Arad, Jud. Arad, Cod. 310090, cu specificatia ”Concurs Eminescu”; lucrarile ajunse dupa aceasta data nu se mai iau în considerare.

Fiecare cadru didactic poate participa în total cu 6 lucrari, indiferent de sectiune.

Informatii suplimentare:

Prof. Ciucas Adriana – Tel.0741452897, între orele 17-19. Prof. Ienciu Monica – Tel .0740012987, între orele 16-18.

Sursa: aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu