sâmbătă, decembrie 24, 2011

De Craciun, orice produs Intuitext costa 19 lei

Cine e INTUITEXT?

INTUITEXT este compania de software educaţional a grupului Softwin şi unul dintre cei mai inovatori producători internaţionali de lecţii pe calculator. Produsele educaţionale în format electronic dezvoltate de INTUITEXT sunt adaptate exigenţelor de învăţare ale noilor generaţii de elevi, transformând noţiunile abstracte şi informaţiile teoretice într-un conţinut multimedia atractiv.

Pe piata din Romania, Intuitext s-a remarcat cu numeroase produse educationale (peste 20 de titluri din Matematica, Fizica, Chimie, Biologie si Geografie), cele mai importante fiind editiile in format digital ale celor mai titrate reviste de matematica din Romania. Acestea contin toate numerele din istoria de 116 ani a Gazetei Matematica si 90 de ani a Revistei de Matematica din Timisoara. 

Seria „Geometrie, între joc şi nota 10!” a obţinut la sfârşitul anului 2007 premiul mondial în eLearning în cadrul competiţiei internaţionale World Summit Award. Vezi aici.

De asemenea, site-uri ca www.didactic.ro, www.olimpiade.ro, www.admitereliceu.ro, www.suntparinte.ro si www.viitoriolimpici.ro sunt realizate de INTUITEXT. Mai multe informatii despre INTUITEXT puteti afla de aici.

Orice produs - 19 lei
In ziua de Craciun orice produs din colectia INTUITEXT are pretul de doar 19 lei.

Produsele sunt interactive si moderne oferind un avantaj clar in procesul de invatare. Mai jos aveti un clip video demonstrativ de functionare a produsului:  Biologie liceu Vol. II - Lecţii interactive de biologie



Biologie - Volumul II from INTUITEXT on Vimeo.

Toate acestea fac ca aceasta oferta sa fie una ce nu trebuie ratata!


Mai multe detalii despre produsele INTUITEXT pe site-ul oficial: www.intuitext.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu