miercuri, decembrie 07, 2011

Teen Press - revista liceenilor din Bucuresti - un alt exemplu pentru liceeni

Sistemul Educational din Romania nu se poate lauda cu prea multe oportunitati oferite elevilor. Cu toatea acestea, din ce in ce mai multi elevi isi dedica o parte din timpul lor activitatilor extrascolare. Prin participarea la aceste activitati, elevii au ocazia sa isi imbunatateasca diverse aptitudini personale si profesionale, dar si sa le ofere sprijin celor din jur. Un astfel de exemplu este si revista Teen Prees realizata de elevii din Bucuresti.

Ce este Teen Prees?

Teen Prees este o revista a liceenilor realizata voluntar de un grup de liceeni din Bucuresti. Teen Prees apare lunar din 1996 si este distribuita gratuit in peste 35 de colegii nationale si licee din Bucuresti. Prin politica sa editoriala revista sustine si promoveaza orice activitate extracuriculara initiata de liceeni, sustine valorile tineretului european, ale tolerantei rasiale si inter-culturale, ale dialogului dintre diferitele categorii de elevi si sustine implicarea liceenilor in domeniul presei scrise.


Arhiva online cu numerele revistei este disponibila aici.

Blogul revistei poate fi citit aici.

Pentru a devenii membru al echipei Teen Prees, informatii disponibile aici.

Tinem sa ii felicitam inca o data  pe elevii ce isi dedica din timpul lor pentru astfel de activitati ce contribuie la o societate mai buna si mai frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu