sâmbătă, decembrie 24, 2011

Scoala de Teatru JOC

Actorii Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" din Tg-Jiu le ofera pasionatilor de teatru o noua oportunitate: Scoala de Teatru JOC. Aceasta si-a deschis portile in luna noiembrie a acestui an si are deja cursanti cu varste intre 7 si 50 de ani.



Inscrierile pentru viitoarele serii de cursanti se pot face zilnic la numerele de telefon 0751356024,0736647426, 0761902707.

Costul cursurilor este de 500 de lei pentru adolescenti si adulti si de 350 de lei pentru copii. Se achita in doua transe.

Frecventa cursului:
- 1 sedinta (2h 1/2) / saptamana. 12 sedinte/3 luni - adolescenti si adulti
- 1sedinta (1h1/2)/ saptamana. 12 sedinte/3luni -copii

Pentru cei care doresc o carieră în domeniul artistic şi vor să urmeze cursurile unei facultăţi de profil, scoala organizeaza cursuri individuale de pregatire pentru admitere.  În cadrul şedinţelor de pregătire se stabileste de comun accord cu participantul repertoriul, se lucreaza pe text si se pune accent pe dicţie, improvizaţie, mişcare scenică, exprimarea firească a textului şi atitudine.
Repertoriul va conţine: poezii, fabule, monolog, povestire, cantec, dans, în funcţie de probele de concurs pe care le are de susţinut candidatul în cadrul facultăţii respective.
Durata şedinţei: 2-3h
Cost şedinţă: 50 ron

Cursurile sunt sustinute de 5 actori ai Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" din Tg-Jiu: Madalina Ciobănuc, Irina Naum, Adriana Rodica Negrescu, Cosmin Brehuţă si Cristian Naum.

Mai multe detalii pe blogul scolii: http://scoalateatrujoc.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu