duminică, noiembrie 27, 2011

Studiaza al treilea an de liceu in Marea Britanie cu bursele HMC

Iti doresti sa studiezi in strainatate inca de pe bancile liceului? Esti dornic de o experienta ce iti poate schimba viata? Vrei sa inveti o multime de lucruri noi si sa iti faci prieteni? Acum poti realiza toate acestea, chiar in Marea Britanie, fara costuri, prin intermediul Burselor HMC.

Programul de burse al HMC – Projects in Central and Eastern Europe ofera elevilor oportunitatea de a petrece al treilea an de liceu (clasa a XI-a) intr-o scoala indepedenta din Marea Britanie printr-o bursa care consta in taxa scolara anuala, cazare si cheltuieli de masa.
   
Programul de burse este oferit de Headmasters’ and Headmistress’ Conference, o asociatie de scoli independente din Marea Britanie. Prin program elevii se familiarizeaza atat cu limba engleza, cat si cu sistemul ‘boarding school’, prin care tinerii locuiesc si studiaza impreuna.
 
Inscrierea pentru preselectie – completeaza si trimite formularul electronic la adresa alice.dutu@jaromania.org pana pe 07.12.2011. Formularul  electronic nu trebuie sa aiba mai mult de 5 MB. 
 
Formularul electronic pentru etapa de preselectie poate fi descarcat de aici, completand mai intai datele personale. 
 
Elevii interesati de inscrierea la aceste burse trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii de eligibilitate:
 
* sa fie inscrisi intr-o forma de invatamant de nivel liceal, fiind in prezent in clasa a X-a
* sa nu ocupe, la momentul inscrierii, un loc intr-o scoala din Marea Britanie
* venitul parintilor (brut, combinat) pe anul 2011 sa nu depaseasca echivalentul in lei a £25000
varsta elevului trebuie sa fie la 1 septembrie 2012 intre 16 ani si 17 ani si 6 luni (NU POT APLICA DECAT ELEVII CARE LA DATA MENTIONATA NU DEPASESC VARSTA MAXIMA ADMISA)
 
Mai multe detalii pe site-ul oficial: http://www.burselehmc.jaromania.org/
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu