marți, noiembrie 01, 2011

Urmatoarele activitati ale Consiliului Elevilor

Ieri, 31 octombrie, a avut loc o noua sedinta a Consiliului Scolar a Elevilor (CSE) unde s-au hotarat activitatile ce urmeaza sa fie realizate in perioada urmatoare. Acestea sunt:

Campionat de tenis de masa

Campionatul se va organiza intr-o zi de sambata din luna noiembrie (cel mai probabil 26 noiembrie). Acesta va fi organizat in paralel, pentru baieti si fete. Inscrierile se fac pana vinerea acestea (4 noiembrie). Reprezentantii fiecarei clase in CSE sunt rugati sa ii transmita pana vineri lui Tutunaru Cosmin (XII F)  lista cu elevii din clasa ce doresc sa participe.

Ziua Filozofiei

Luni, 14 noiembrie, se va organiza in scoala noastra un eveniment dedicat Zilei Internationale a Filozofiei. Cei ce doresc sa participe cu eseuri sau orice alt tip de materiale sau prezentari din acest domeniu sunt rugati sa il contacteze pe Raul Barbuceanu (X E - id de messenger: bbarbuceanu ) pana vineri.

Revista Scolii - NOI

In scola noastra, exista o revista ce a fost realizata in mai multe numere de catre elevii scolii. Dupa o pauza indelungata va aparea un nou numar al revistei. Cei ce doresc sa propuna materiale spre publicare in revista NOI sunt rugati sa o contacteze pe Mischie Dana (XI E - id de messenger: autumnal.sarah)  pana vineri. Cei interesati pot citi numarul aparut in Februarie 2006 aici.

Consiliul Scolar al Elevilor (CSE) asteapta in continuare propuneri si idei pentru noi proiecte. Felicitari tuturor celor ce se implica voluntar in activitatile CSE!

3 comentarii:

  1. ziua filosofiei...
    "Luni, 11 noiembrie"? 11 noiembrie 2011 este vineri..luni est 7 noiembrie ...
    X E e socio-umanele? sau filologia de a X-a?

    proiecte-idei...
    1)campionat de carti..
    2)campionat de sah
    3) concurs de cultura generala..fiindca tare mi-e drag sa descopar capitala Germaniei pe undeva prin Honolulu :)

    ps: pentru a nu fi pur si simplu o discriminare involuntarea, trebuie organizat, pe langa competiile sportive, si alte competitii.. concurs de eseu si fotografiat a mai fost... dar un concurs de pictura, de desen, de muzica...poate fi o idee pentru viitor.
    -concurs de dezbateri...asta merita aplicat...

    Adrian-Vladimir Costea

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian,

    ms pt observatie, am corectat.

    Legat de proiecte:

    concursuri de sah si cultura generala o sa se organizeze destul de curand. s-a discutat la sedinta. Cu campionatul de carti sunt mai multe lucruri la mijloc ;)

    Ma bucur ca esti implicat... ca nu cumva sa facem vreo discriminare te invit sa vi la urmatoarea sedinta (miercuri, 9 noiembrie, ora 13:00 ) si sa te implici in urmatoarele proiecte;) Mersi fain ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru invitatie..cred ca voi veni..stiu insa ca toate proiectele presupun anumite fonduri..caci cel care imi aduce un desen trebuie sa fie motivat.,. se pot face eventual expozitii cu desenele premiate..
    -in plus..in noua revista a scolii se poate publica eseul castigator "Anotimpul din noi". se poate dedica o pagina despre activitatea "euroscola"..despre rezultatele celor de la teatru.. (ma gandesc ca v-ati gandit la lucru asta,dar sa nu uitati! e important ca in rvista scolii sa fie precizate ultimele rezultate...)

    numai bine, Adrian

    RăspundețiȘtergere