duminică, septembrie 11, 2011

Incepe anul scolar 2011-2012

Dupa cum bine stiti, maine, 12 septembrie, incepe anul scolar 2011-2012.Pentru boboci, urmeaza anul acela al "necunoscutului" unde se intalnesc cu noi colegi, cu noi profesori si cu faimoasa viata de liceu. Pentru cei de clasele a X-a si a XI-a urmeaza un an lejer in care o sa fie cu gandul mai mult la majorate, iar pentru cei de clasa a XII-a urmeaza marea sperietoare (mai ales dupa ce a fost anul acesta) : BAC-ul. Daca va fi asa, urmeaza sa vedem.

Despre ce aduce nou acest an scolar in Sistemul de Invatamant puteti citi mai multe aici. Deocamdata, programul Scoala Altfel e inca un mister, dar asteptam noutati.

Oricum ar fi, cel mai important e sa ne bucuram de anii de liceu pentru ca nu ne reintalnim cu ei si sunt atat de speciali... De asemenea, pentru atunci cand o sa fiti nemultumiti de programe incarcate sau de alte probleme din Sistemul de invatamant va propun sa va reamintiti cuvintele de aici si aici.

Mai jos aveti programul zilei de maine, conform caruia festivitatea de deschidere va incepe la ora 09:00. Ne vedem la scoala :)



Respecte,

Bale(anu)

Un comentariu: