vineri, septembrie 02, 2011

Echipa de dezbateri a colegiului s-a calificat la etapa nationala a concursului "Tinerii Dezbat"

Sunt sigur ca acesta este unul dintre cele mai spectaculoase titluri de pana acum. Poate ca inainte ar fi trebuit sa existe un post care sa spuna ca "Avem echipa de dezbateri" dar rezultatele au venit repede si nu am mai avut timp de acel post. 

In zilele de 20 si 21 August s-a desfasurat la Caciulata (jud. Valcea) etapa regionala a concursului national de dezbateri "Tinerii Dezbat".

Echipa Colegiului National "George Cosbuc" a fost formata din elevii Nadina Maria Pirvanescu, Denisa Alina Dudescu si Alin Daniel Florescu, coordonati de prof. Negrea Nicolae.

In urma celor doua zile de concurs echipa noastra a ocupat prima pozitie, fiind urmata pe podium de cele ale colegiilor: C.N. "Spiru Haret" Tg. Jiu (Locul II),  C. N. "Radu Greceanu" Slatina, C.N. "Tudor Vladimirescu" Tg. Jiu. (Locul III).  Mai jos aveti clasamentul complet.

 In urma acestui rezultat elevii nostrii au obtinut calificarea la etapa nationala a Concursului "Tinerii Dezbat" ce se va desfasura in perioada 15-16 septembrie la Alba Iulia

Acest concurs este organizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in parteneriat cu ARDOR, Agentia de dezvoltare comunitara "Impreuna", Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Departamentul pentru Relatii Interetnice, Agentia Nationala pentru Romi, Agentia Nationala pentru Sport si Tineret, Roma Education Fund, Policy Center for Roma and Minorities si UNICEF:

Performanta echipei noastre este laudabila avand in vedere ca este prima participare a Colegiului Nostru la o astfel de competitie, in comparatie cu celelalte echipe care aveau o traditie prin participarile la concursurile de dezbateri. Acest lucru este intarit si de renumele celorlalte 15 echipe ce vor participa la etapa nationala: Liceul Teoretic "Petru Maior" Ocna Mures, Colegiul Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia, Colegiul National "Gheorghe Murgoci" Braila, Colegiul National "B.P. Hasdeu" Buzau, Colegiul National "Emil Racovita" Iasi, Colegiul Tehnic "Ion Borcea" Buhusi, Colegiul Economic "Emanuil Gojdu" Hunedoara, Colegiul National "C.D. Loga" Timisoara, Colegiul National "Spiru Haret" Targu Jiu, Liceul Teologic Baptist "Emanuel" Oradea, Colegiul Tehnic "C.D. Nenitescu" Baia Mare, Colegiul National "Constantin Carabella" Targoviste, Liceul Teoretic Zimnicea, Colegiul National "Mihai Viteazul" Bucuresti si Liceul Teoretic "Mihail Kogalniceanu" Snagov.

Revenim cu informatii despre tipul acesta de concursuri  si despre echipa colegiului nostru. Pana atunci, le uram bafta in pregatirea pentru etapa nationala.


                                                          *Echipa C.N.G.C. Motru*



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu