duminică, august 21, 2011

Concurs pentru pasionatii de jurnalism

Salutare! Am luat o pauza de aproape doua saptamani cu "Blogul Elevilor din Colegiul National George Cosbuc" ca sa vada si el cum e in vacanta. Nu stiu daca lui i-a placut dar sunt convins ca voua nu. Convingerea mea se bazeaza pe emailurile primite atat pe adresa personala cat si cea a Consiliului Elevilor. Partea buna in toata treaba asta e faptul ca toti cei ce au intrat pe blog au fost intampinati de frumoasa poveste a lui John Hunter.



Revenind, va propun un concurs dedicat pasionatilor de jurnalism: 

Premiile Superscrieri sunt o competitie care promoveaza jurnalismul narativ si scriitura creativa despre oameni, evenimente si momente reale, ca moduri de exprimare a puterii cuvintelor de a influenta in bine relatiile dintre oameni, de a genera schimbari de atitudini, cutume, norme.

Inscriere:
Concursul se adreseaza oricui stie sa spuna povesti (in sens jurnalistic) si se regaseste in cele descrise mai sus. Nu exista limite de varsta, sex, domiciliu, nationalitate. Participantii pot inscrie un singur material pentru fiecare categorie de concurs, scris in limba romana si publicat in orice mediu tiparit sau electronic, in perioada 15 septembrie 2010 – 15 septembrie 2011.
 
Materialele se depun pana pe 16 septembrie 2011 inclusiv la sediul Friends For Friends Foundation (Str. Ion Brezoianu, nr. 4, et. 4, sector 5, Bucuresti) sau pe e-mail, la superscrieri@ffff.ro.

Categoriile concursului:
- Eseu
- Reportaj
- Opinie
- Portret
- Experiment


Jurizare si premii:
Evaluarea materialelor cade in sarcina unui juriu format din 7 membri cu reputatie in jurnalism, mass-media, alte domenii din sfera comunicarii. Fiecare categorie a competitiei va avea un mare castigator, premiat cu 500 de euro. Premierea va avea loc la data de 15 octombrie 2011.

Mai multe detalii aici.


Respecte,

Bale(anu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu