joi, august 04, 2011

Concurs foto cu tema Atmosfera Estivala

In luna august, revista on-line Clubul Foto si magazinul F64 Studio va propun un alt fel de concurs de fotografie. Este un concurs in care participantii au libertatea de a-si alege premiul, din o varietate de produse si accesorii foto-video disponibile pe site-ul sponsorului, F64 Studio.

Tema lunii August este “Estival”. Lucrarile pot aborda genuri de fotografie diverse, cum ar fi: peisajul, luminile orasului, expuneri lungi, fotografia de strada, instantanee de vacanta etc, dar trebuie sa se incadreze in tema impusa. Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe pagina concursului.

Calendarul desfasurarii concursului:
- 1-31 August: Inscrierea lucrarilor si votul publicului ( www.ClubulFoto.com/concurs/ )
- 1 – 15 Septembrie: Jurizarea
- 15 Septembrie: Anuntarea castigatorilor.

 Premiile oferite:
Premiul Juriului: fotografia castigatoare, aleasa de catre juriu va primi premiul ales de catre concurent, la inscriere! Poate fi orice: un aparat foto, un trepied, un obiectiv, un rucsac. Tu alegi ce premiu vei castiga! De ce ar alege altcineva pentru tine?

Premiul publicului: fotografia care reuseste sa adune cele mai multe voturi va fi premiata cu un voucher de cumparaturi din magazinul F64.

Fii cat mai creativ, inventiv, joaca-te cu lumini si umbre, polarizeaza si zambeste, fotografiaza si surprinde cu imaginile tale estivale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu