miercuri, august 03, 2011

Tabara "Tanarul de azi - antreprenorul de maine!"

 
Asociația Studenților și Elevilor Basarabeni (www.aseb.ro) organizează în perioada 17 – 22 august 2011, proiectul “Tânărul de azi- antreprenorul de mâine“– tabără pentru stimularea creativităţii tinerilor în domeniul economic, care va avea loc în Orașul Bălan, județul Harghita, la aer curat, aer de munte.


Masa, cazarea participanților, trainerii și materialele necesare vor fi suportate de către ASEB. Transportul va fi suportat de către participanți.

Scopul proiectului “Tânărul de azi – antreprenorul de mâine“ este de a stimula creativitatea în domeniul economic a tinerilor prin educaţie non-formală şi încurajarea lor în asumarea activă şi responsabilă a rolului de promotori ai schimbărilor pozitive şi durabile prin implicarea în diferite acţiuni la nivelul comunităţii de apartenenţă.

Vor fi organizate o serie de activităţi specifice educaţiei non-formale, cumulate în 44 h de activitate, pentru şi cu participarea activă a celor 38 de tineri aplicanţi, care au astfel posibilitatea de a obţine informaţiile şi cunoştinţele cheie necesare pentru lansarea unei afaceri.

La proiect pot participa doar tinerii cu varste intre 18 si 28 de ani. Inscrierile se fac online intre 1 si 10 August. Lista finală a participanţilor va fi publicată pe site-ul ofiacial al asocoaţiei www.aseb.ro în data de 12 august 2011. Totodata fiecare participant va fi anunţat şi prin email/telefon. Formularul de inscriere este disponibil AICI.

2 comentarii: