vineri, septembrie 23, 2011

Hai si tu la curatenia nationala Let's Do It, Romania !

Anul trecut a avut loc pentru prima data in Romania evenimentul Let's Do It Romania. Evenimentul este unul dintre cele mai semnificative proiecte pe plan national ce isi propune sa trezeasca spiritul civic al oamenilor prin implicarea simultana in ecologizarea zonelor din arealele naturale.



Considerat a fi un succes, Let's Do It Romania se organizeaza si in 2011 pe 24 septembrie. Ca si anul trecut, exista o echipa formata din elevi si profesori voluntari ai Colegiului National "George Cosbuc" Motru. Intalnirea voluntarilor va avea loc in curtea scolii maine dimineata la ora 08:00. Le recomandam celor ce doresc sa participe sa isi aduca manusi menajere. 

Din pacate, in organizarea din 2010 s-au raportat o serie de erori. Un exemplu ar fi chiar in cazul echipei de voluntari a CNGC careia i s-a repartizat pentru ecologizare o zona din orasul Motru, in conditiile in care proiectul urmareste ecologizarea arealelor naturale (vezi aici). Cu toate acestea, ideea proiectului este una salutara ce merita sustinuta de cat mai multi oameni.

Mai multe informatii pe www.letsdoitromania.ro .


Ne vedem la curatenie. Let's Do It, Motru , Let's Do It Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu