duminică, ianuarie 09, 2011

Sa nu stii nimic, e doar inceputul cunoasterii.

Schimband canalele intr-o noapte in care n-aveam somn, am dat de promo-ul acesta,care este in opinia mea cel mai bun lucru pe care-l poti vedea la TV in zilele noastre.
Sa nu stii nimic. Va invit sa urmariti si daca vreti sa comentati minutul acesta foarte bine realizat de Discovery Channel.
Enjoy!



Boldea Romulus (Cremy)

5 comentarii:

  1. intr-adevar este un filmulet foarte bine realizat la fel cum mesajul sau este demn de a fi discutat.
    ce am mai fi facut daca am fi stiut totul? ne-am fi plictisit

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar,dar stii ce e cu adevarat interesant?
    faptu ca un program de televiziune cum e discovery a facut un promo "Anti-cunoastere",ei care se ocupa numai cu asa ceva,e o ironie amuzanta:))

    Cremy

    RăspundețiȘtergere
  3. "Eu sunt mic nu stiu nimic" poate multi am auzit sau folosit replica asta ...dar nu oare toti am inceput de la nimic spre ceva? si cu timpul, treptat ne-am dezvoltat, si ne-am largit orizontul cunoasterii. Ma incanta sa vad ca inca mai exista cultura la TV, caci, cu totii stim ca majoritatea lucrurilor de la TV nu au farmec si mereu se vorbeste despre acelasi lucruri.Din partea mea 10 pentru Discovery Channel.

    RăspundețiȘtergere
  4. trebuie sa stii doar unde sa te uiti,pana la urma tv-ul nu-i asa de rau cum crede multa lume.sunt cel putin 5 canale pe care le urmaresc de foarte mult timp cu drag si niciodata nu ma plictisesc privind emisiunile sau documentarele respective.

    C

    RăspundețiȘtergere
  5. da insa 5 canale din cate? 5 sunt putine raportate la cate sunt...bine acum decat deloc cele 5 sunt destul de bune

    RăspundețiȘtergere