luni, ianuarie 24, 2011

Concurs pentru Grupuri de Tineri

Concursul pentru grupuri de tineri cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani, face parte din proiectul Glocal Tour, unul dintre scopurile sale fiind acela de a‐i încuraja pe tineri să joace un rol activ în provocările globale, de a‐i ajuta să fie mai încrezători, şi de a le oferi posibilitatea să vorbească despre problemele din domeniul dezvoltării.

Rolul tău este de a crea un joc de masă educativ, o publicaţie şcolară (un ziar, o revistă) sau o expoziţie pentru şcoala ta. Lucrările trimise vor fi publicate şi folosite în cadrul expoziției multimedia mobile, care va călători prin Romania şi Polonia, dar şi în multe săli de clasă din România, Polonia, Italia şi Germania.

Tema

Lucrările trimise trebuie să fie atât artistice cât şi educative, arătând interdependența local global, drepturile omului şi implicarea activă a tinerilor. Temele expoziţiei Glocal Tour, dar şi ale celorlalte activităţi ale proiectului, abordează aspecte importante la nivel global, în special în contextul Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului, Dezvoltării Durabile şi Comerţului Echitabil. Acestea sunt temele ce trebuie abordate în momentul creării lucrărilor.

Mai multe detalii aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu