sâmbătă, ianuarie 08, 2011

Concurs - "Azi n-am fost la biblioteca"

Biblionet.ro a lansat in noiembrie 2010 concursul de filme, imagini, sloganuri si design, "Azi n-am fost la biblioteca". Acesta se adreseaza liceenilor si isi propune sa afle pareri despre biblioteca si bibliotecari, despre ce fac liceenii la biblioteca (sau ce si-ar dori sa faca la biblioteca), pentru ca a merge la biblioteca nu e doar instructiv, ci si distractiv.
Concursul are 3 sectiuni:

1. Secţiunea concurs de filme scurte (3-5 minute). Tema trebuie sa fie relevantă pentru concurs.

2. Secţiunea concurs de “proze în poze” - storyboard (scenariu ilustrat), bandă desenată sau suită de fotografii şi text (care ilustrează un fir narativ). Suita poate include de la câteva imagini (2-3), până la 20-30 sau chiar mai multe. Imaginile pot proveni de oriunde (de ex. din filme), sau pot fi originale. Dacă imaginile nu sunt ale tale, trebuie indicată sursa, autorul fotografiei sau al desenului, titlul filmului sau adresa website-ului de unde ai luat imaginea.

3. Secţiunea concurs de design (grafică şi/sau text) pentru tricouri / căni / stickere. Aici, singura cerință este de a promova biblioteca și/sau activitățile care pot fi găzduite de biblioteci. Gândeşte-te cum ai vrea sa arate un tricou, ia în calcul şi daca l-ai purta şi apoi propune-ne un design. Sau poţi să ne propui doar un slogan/mesaj inspirat pentru o cană sau un sticker, găseşte-i fontul potrivit şi trimite-ni-l.

Pentru fiecare sectiune exista cate 3 premii. Inscrierea in concurs se face online, pana la data de 15 ianuarie. Mai multe detalii gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu