joi, ianuarie 13, 2011

“Pasiune pentru arta”

Astazi a avut loc cea de-a 3-a intalnire a clubului de desen al liceului. S-au discutat trei chestiuni destul de importante, si anume: numele clubului, concursuri si activitati desfasurate aici. In cele din urma s-a hotarat ca numele clubului sa fie “Pasiune pentru arta” [multumim Denisa Dobre (Sasha) pentru idee]. In ceea ce priveste concursurile si alte activitati, doamna profesoara Ana Motreanu a reusit impreuna cu conducerea Clubului Elevilor din Motru, sa amenajeze acolo o sala pentru a invata mai multe despre design-ul vestimentar. De asemenea, pentru lunile ianuarie, februarie si martie, elevii Colegiului sunt invitati sa participe la 3 expozitii-concurs:

1. “Dincolo de imaginatie este sufletul tau” – concurs national si expozitie pentru copiii cu dizabilitati organizat la Scoala Generala cu clasele I-VIII “Sfantul Mina”, din Craiova, de catre invatatoarea Simona Hoara. Concursul se afla deja la cea de-a doua editie, prima fiind organizata la Casa de Cultura din Motru in noiembrie 2009. Lucrarile trebuie trimise pana pe data de 28 ianuarie 2011.
2. “Brancusiana copiilor” – concurs-expozitie organizat in memoria marelui sculptor gorjean Constantin Brancusi, de catre Centrul de Cultura Targu-Jiu. Lucrarile trebuie trimise pana pe 10 februarie 2011.
3. “Martisorul intre traditie si modern” – concurs-expozitie organizat de Palatul Copiilor din Lugoj. Se pot trimite desene/picturi si chiar obiecte realizate manual care sa fie in concordanta cu sarbatorile din luna martie, pana la data de 25 februarie 2011.

Toti cei care doresc sa participe la oricare din aceste concursuri ii pot aduce lucrarile Denisei Marinescu de la clasa a XI-a A, de la care pot afla si informatii suplimentare legate de acestea.
Clubul “Pasiune pentru arta” isi va continua activitatile in fiecare joi, de la ora 14:00 la sala 11. Lectiile de design vestimentar de la Clubul elevilor vor fi tinute deocamdata tot joia, dupa intalnirea de la scoala.
Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu