sâmbătă, iulie 30, 2011

Scoala de Vara in Jurnalism si Comunicare - Onesti 2011

Ca orice adolescent ce se respecta am si eu pe FACEbook pe care il folosesc intr-un mod cat mai util... si pentru ca am trecut de varsta la care il foloseam incercand sa agat fetzite online (nu doar pe mess) am trecut la alte activitati mai interesante cum ar fi culesul de informatii utile. Asa ca am inceput sa dau "like" la diverse pagini (O.N.G.-uri, festivaluri, etc.) pentru ca mai apoi sa imi apara pe pagina de start noutatile legate de respectivele pagini (Ce metoda sofisticata am descoperit).

Una din ultimele informatiile de astazi este ca intre 8 si 12 August Centrul de Voluntariat Onesti si Asociatia de Tineret ONESTIN organizeaza o Scoala de Jurnalism si Comunicare in Onesti.


Inscrieri

Proiectul se adreseaza persoanelor peste 14 ani. Nu se percepe taxa de participare. Numarul maxim de cursanti este de 20. In cazul depasirii numarului de solicitanti, selectia se va face pe baza de interviu .

Pentru inscrieri, trimiteti mail cu CV si o scurta scrisoare de motivatie pana in ziua de joi 4 august 2011 ( inclusiv).
Adresa de email onestin_mail@yahoo.com sau prin adresele de contact de pe www.onestin.ro si www.ziarulora25.ro


Mai multe informatii pe FACEBOOK (AICI !) .

Nu inteleg cum sta treaba cu locatia dar proiectul pare ok asa ca daca din intamplare e cineva interesat, contactati organizatorii

Respecte,

Bale(anu) 

Un comentariu: