joi, iulie 14, 2011

Ai terminat liceul ? Afla gratuit cum poti sa fii student la una dintre cele mai bune universitati din Olanda!

Oferta din luna iulie 2011: Universitatea de Stiinte Aplicate Fontys, Olanda


Toate programele de studiu universitar Fontys sunt axate pe practica profesionala intr-o societate moderna. Aceasta orientare este exprimata prin lectii practice, stagii de practica, si de utilizare a tehnologiei moderne de informare si comunicare. Cursurile sunt bazate pe competente si sunt determinate, in consultare cu toate partile interesate din sectorul profesional relevant. Competentele sunt evaluate de centrele din cadrul universitatii, asistata de experti externi. Cursurile sunt bazate si adaptate pe nevoile studentilor, iar e-learning-ul este o parte importanta a curriculum-ului.


Toate cursurile sunt in limba engleza!

Consultantii Mirunette International Education (reprezentanti in Romania ai Fontys – University of Applied Sciences) va stau la dispozitie GRATUIT cu informatii detaliate legate de admiterea la programele universitare si de master in cadrul Universitatii Fontys din Olanda.

Important de stiut: orice aplicant va beneficia de asistenta completa pe intreg parcursul procesului de aplicare la oricare dintre formele de invatamant pe care Universitatea le ofera.

Asadar, nu ezitati sa ne contactati!


Facultati in cadrul universitatii Fontys:

- International Business and Management Studies

- International Business Economics

- International Marketing

- Food & Flower Management


De ce sa studiezi in Olanda?

Studiile in Olanda inseamna contactul atat cu o cultura deosebita, dar si cu un invatamant superior la cel mai inalt nivel. Olanda a fost numita poarta spre Europa, deoarece este situata doar la o ora de zbor de la Paris, Londra, Madrid si Berlin. Olanda are una dintre cele mai puternice economii din Europa. Aproape 6500 de firme straine au infiintat magazine aici, profitand de stabilitatea politica a tarii si economica. Cu o populatie multinationala si un amestec bogat de culturi diferite caracterizate de toleranta pentru care olandezii sunt faimosi, aceasta tara ofera multe oportunitati de a studia. Lucrul cel mai important care va intereseaza legat de aceasta tara este bineinteles sistemul de invatamant.

Taxa de scolarizare este de 1750 euro / an.

Exista urmatoarele posibilitati de achitare a taxelor de scolarizare:

1. Ministerul Educatiei din Olanda ofera studentilor posibilitatea unui imprumut pentru taxa de scolarizare, acesta fiind restituit dupa doi ani de la absolvire in minim 15 ani pana la 20 ani.

2. De asemenea, studentii sunt incurajati sa lucreze in timpul facultatii, primind o bursa de 500EUR/luna.

ATENTIE!

Data limita de inscriere la facultate pentru anul universitar 2011 – 2012 este 31 iulie 2011.



Mirunette International Education

Bdul Pache Protopopescu Nr. 81, Et.1, Sect.2, Bucuresti

www.mirunette.ro

office@mirunette.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Tel: 021/210.16.02

Fax: 021/210.16.03

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu