marți, iulie 26, 2011

Pe tine ce te opreste?

Evenimentele neasteptate sunt cele ce ne schimba si ne influenteaza cel mai mult vietile. Intrat in armata la 20 de ani, Laurentiu Serban si-a urmat drumul in mediul careia i s-a dedicat reusind sa participle la diverse misiuni. La 29 de ani, in 2006, se afla in ultimele zile ale unei misiuni, cand a aparut acel eveniment ce i-a schimbat viata: “In timpul unei patrule de noapte am fost atacati cu dispozitive explozibile improvizate in urma careia eu am ramas fara un picior” – Laurentiu.

Dupa 4 luni de spitalizare, 13 operatii si multa suferinta a urmat perioada de recuperare in care a trebuit sa invete sa mearga din nou cu proteza ce ii inlocuia piciorul de la genunchi in jos. Accidentul i-a schimbat viata, dar Laurentiu a continuat sa lupte invatand de pe urma acestuia. Acum isi imparte timpul intre zborul cu parapanta, motoare, alpinism, innot, alergat, armata, prieteni si familie ( de 3 ani are sotie si o fetita). Va invitam sa urmariti intreaga poveste a lui Laurentiu in reportajul de mai jos:


Laurentiu este un om minunat, care a reusit sa vada partea buna a unui accident (oricat de mica ar fi), sa invete din ea, si sa invinga toate problemele. Povestea sa este o lectie de viata la care ar trebuii sa ne gandim atunci cand acordam o atentie mult prea mare micilor probleme cotidiene sau cand renuntam la primul obstacol intalnit. Laurentiu este unul din exemplele ce arata ca aproape orice problema poate fi depasita daca ne dorim cu adevarat.

Post preluat de pe blogul FORCE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu