duminică, iulie 31, 2011

Concurs pentru pasionatii de Informatica

Asociatia GREPIT, in parteneriat cu Fundația Națională pentru Dezvoltare Comunitară si TEHNE – Centrul pentru Inovare în Educație , anunta lansarea celei de-a sasea editii a Concursului GREPIT.

Evenimentul  se va desfasura in cadrul Festivalului de Tehnologii Informatice 2011, in perioada 25-31 august a.c., si va cuprinde urmatoarele sectiuni:
  • Design și dezvoltare web;
  • Creație Software: utilitar, jocuri, mobil;
  • Media: video si stop motion.

Din 18 mai se pot realiza inscrieri pentru participarea la etapa finala a evenimentului. Acestea se vor realiza prin intermediul formularului pentru inscrieri de pe saitul www.grepit.info, urmand instructiunile oferite de catre organizatori. Participarea, ca si concurent, este permisa doar tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 20 ani, pe baza codului numeric personal (CNP), indiferent daca este elev sau nu. Nu se accepta inscrieri din partea altor persoane.

Ultima zi pentru inscrieri este 14 august. Rezultatul preselectiei va fi afisat pe 16 august, in urma jurizarii lucrarilor de catre un juriu. Cei selectati pentru etapa finala, vor participa la evenimentele din cadrul Festivalului de Tehnologii Informatice 2011, unde vor avea cazarea si masa asigurata de catre organizatorii evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu