vineri, decembrie 10, 2010

Campionatul local de fotbal

Felicitari echipei scolii a C.N.G.C. Motru !!!

Ieri, 9 decembrie, echipa de fotbal a colegiului nostru a invins in cadrul Campionatului Local de Fotbal, echipa Colegiului Tehnic cu scorul de 5-3, calificandu-se mai departe la faza judeteana a Cupei Liceelor.

Lotul echipei noastre este format din: Pandia Ovidiu (X B), Nemiteanu Andrei (X B), Mirsu Adrian (X B), Olaru Bogdan (XI A), Gainaru Madalin (XI A), Vrapcea Amedeo (XI C), Cimpueru Catalin (XI E), Alecu Roberto (XII A), Vrapcea Elvis (XII B), Raescu Marius (XII C).

Marcatorii nostrii de ieri au fost: Olaru Bogdan, Vrapcea Amedeo (dubla) si Cimpueru Catalin (dubla).

Le uram bafta baietilor la faza judeteana a competitiei, pentru obtinerea calificarii la faza nationala a Cupei Liceelor.

10 comentarii:

  1. Ma bale :))..tu spui aici ca eu nu sunt in lotul echipei scolii ..cu toate astea..am dat 2 goluri :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ce pot spune...e foarte buna ideea cu echipa de fotbal a scolii, insa ar trebui sa fie pusa in practica si ideea cu echipa de hambal...cred k sunt fete in scoala care si-ar dori sa participe...adik ar fii bine...si app...Felicitari baietilor!;))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ cimpe ce ai mah ?:))
    @ flori ... ai dreptate. sti ca s-a discutat si la ultima sedinta de consiliu a elevilor si de alte sporturi. O sa discutam despre formarea unei astfel de echipe ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. ma rog..voi vreti handbal la fete :))..pai ca sa faci o echipa sa participi la turnee mai intai iti trebuie material ..sa poti construii o echipa competitiva :)) nu sa mergi la turneu si sa iei bataie cu 14-1 de la toti :))..iar noi baietii anu asta chiar avem o echipa tare de tot ..cred k o sa facem surprize lanivel national :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cimpoi ... nu conteaza peste tot numai victoria, iar faptul ca avem echipa buna... pana la urma este o intamplare :D Si app ... cei ce sunteti legitimati ca profesionisti aveti voie sa jucati in cupa liceelor?

    RăspundețiȘtergere
  6. da avem voie :))..fac parte din liceu :).chiar dak sunt legitimati...sunt elevii liceului :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Cimpe....nu trebuie neaparat sa fii profesionist ca sa joci hambal...da...sunt de acord cu tine k nu poti construi asa dintr-o data o echipa, dar profesoarele noastre de la clase ne cunosc si ne stiu abilitatile...nu trebuie neaparat sa fim "campioane"...

    RăspundețiȘtergere
  8. Handbal.De la hand=mână şi ball=minge.Logic,nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. da ma rog...si hentz la fotbal ..de fapt..nu e niciun hentz...e hands...mana.:D :))..si nico .nu zice nimeni k trebuie sa fie campioane..dar nici .sa mergi la tg jiu.si sa joci impotriva a 3a licee..si sa iei bataie..cu 14-2..17-4..si 20-5...mai bn .nu mai mergi :)

    RăspundețiȘtergere
  10. bravo cimpe!dar daca imi dati o minge nu mai e nevoie de altii

    RăspundețiȘtergere