sâmbătă, octombrie 22, 2011

Un nou succes pentru trupa de teatru

In ultimii ani ne-am obisnuit cu rezultatele deosebite ale trupei de teatru a colegiului nostru. Chiar daca in ultimul an s-a realizat un schimb de generatii, realizarile continua sa fie la nivel inalt.
 
In urma unui parteneriat cu Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" si cu Centrul militar Tg Jiu, actorii in devenire din colegiul nostru au participat la editia a IX-a a "Festivalul Formatiilor de Teatru din Armata" ce s-a desfasurat in perioada 11-13 octombrie la Timisoara. Elevii motreni au jucat piesa "Tarfa cu respect" de Jean-Paul Sartre in regia actorului Ion Alexandrescu. Din distributie au facut parte: Stan Catalina, Boldea Romulus, Barbuceanu Raul, Parpala Nicolae, Filip Samuel, Patru Raluca, Florescu Alin iar sef de trupa a fost Oana Marin.
 
La festival au mai participat trupe de teatru din Medgidia, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Trupa formata din elevii nostrii a obtinut premiul al treilea.
 
Felicitari tuturor ce contribuie la continuarea unuia dintre cele mai frumoase si bine realizate proiecte din scoala motreana!
 
In inchere, cateva imagini din timpul reprezentatiei:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu