miercuri, octombrie 19, 2011

Concurs cu tema combaterea mitei electorale

Pe 12 octombrie Transparency International Romania (TI-Ro) împlineste 12 ani si vrea să îi sărbătorească împreună cu tinerii. Astfel, a lansat un concurs ce cuprinde doua sectiuni:

* Concurs de slogan

Tema – Creați un slogan pentru o campanie publică de combatere a mitei electorale! Sloganul trebuie să aibă maxim 10 cuvinte. Alături de slogan vă rugăm să ne trimiteți o explicație de maximum 5 rânduri în care să ne explicați de ce propuneți sloganul. Este interzisă folosirea cuvintelor și expresiilor vulgare. 

Premiul – Sloganul câștigător va fi folosit de Transparency International România în anul 2012, în acțiunile sale de combatere a mitei electorale. Ne va susține în promovarea acțiunilor noastre la TV, la radio, în presă și prin campanie de afișaj outdoor. Pe toate afișele, alături de slogan va apărea numele câștigătorului. În plus, câștigătorul va fi premiat cu un e-book reader Amazon Kindle.

Vezi regulament aici.

* Concurs de idei de activitati

Tema – Transmiteti o idee de activitate pentru combaterea mitei electorale! Prezentarea activitătii trebuie să fie structurată în patru sectiuni: 
 - titlu – maxim 7 cuvinte, surprinde ideea voastră 
 - obiectivul activității – de ce să actionăm asa? 
 - desfăsurarea activități – cum ne propuneți să actionăm? 
 - rezultatele preconizate – ce vom obtine dacă actionăm asa?
 - cum se va diminua mita electorală? Prezentarea fiecărei secțiuni, în afară de titlu, va avea maxim 7 rânduri. 

Premiul – Ideea câstigătoare va fi folosită de Transparency International România în anul 2012, în actiunile sale de combatere a mitei electorale. Autorul ideii va putea să lucreze împreună cu noi, în timpul unui internship plătit 4 luni, în perioada electorală, pre-electorală si postelectorală.

Vezi regulament aici.

Pentru ambele concursurui, termenul limita de inscriere este 2 decembrie 2011. La concurs pot participa tinerii cu varste de pana in 26 de ani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu