duminică, octombrie 23, 2011

ITFest - concurs national pentru elevii si studentii pasionati de IT

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică invita toti elevii si stundentii din tara să participe la cea de-a cincea ediţie a festivalului ITFest, un proiect dedicat pasionaţilor de IT. În acest an, ITFest va avea loc între 18 și 22 noiembrie, la București, în incinta Facultății de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică şi se va desfăşura în trei etape: conferinţe și workshopuri, prezentare de proiecte și concurs de programare pe o temă propusă de organizator.


Participanţii trebuie să realizeze o aplicaţie care să se încadreze într-una din următoarele categorii: Multimedia (Grafică 3D, Grafică 2D, Jocuri), Web Development (Web Design, Aplicații web, Aplicații Facebook), DataBase & DataBase Systems, Software (Soft utilitar, Aplicaţii pentru telefonul mobil) şi să o trimită până la 1 noiembrie.

Pentru tinerii din provincie, cazarea şi masa sunt oferite de către organizator pe perioada festivalului.

Termenul limita de trimitere a aplicatiilor este 1 noiembrie 2011.
Regulamentul concursului este disponibil AICI.

Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizaţie și pentru a vă înscrie consultaţi www.itfest.sisc.ro. Informatii utile gasiti si pe www.facebook.com/sisc.ase şi pe contul proiectului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu